5.01 - 6.02 - z 29 zł na 16 .10 zł teraz 22,60 zł przy duzych obrotach , mało spotykanych na WAT .Jest analogia rok 2020 / 2021 wtedy FF był jeszcze mniejszy bo DMS miał 150 k akcji wiecej. Obroty "pokazywały " ze duzo akcji jest niewiadomo skad .Miałem pewne podejrzenia , ale trudno to udowodnić .Potem usankcjonowano - po skupie nr 1 po 20 zł , DMS oddał 150 k akcji po 15 zł - NIEWIADOMYM INWESTOROM. Tyle historii . W marcu oczekuje kursu na poziomie 60-80 zł
Jestem za i dlatego jadę dalej .A w tamtym roku był na sile blokowany kurs na 40+ bo faktycznie wtedy mogło bez problemu być tak jak piszesz 60-80 zł .I tez myślę przełom marzec kwiecień bedze się dzać . Maj swoją drogą LuOn ! I te niepewne dywidenda ! Które mogą wypchnąć kurs do góry .A jak faktycznie kurs był blokowany na 40 zł i nie mogli przerzucić akcji z z wora do wora ?! Bo było za wysoki kurs !?A teraz to zrobili na niższych poziomach ,tańszymi środkami ,i przy okazji wprowadzając trochę zament ?! Poprawiając obroty ,zwrócili uwagę na spółkę inwestorów Wiec droga powinna w górę być otwarta ! No jakieś umowy nowe niech wrzuca bum! No i te 200 k !?
No Tak wszystko to Matulki i może tam roszady robić. Pamietam jak promował z rok temu może więcej PP !A apropo czyli myślicie ze ten Kaiser to jest jeszcze brany pod uwagę he ?! I może tam miały by iść te 200k !? No tak . To to jest nr 1 jeśli dobrze kleje
Dnia 2023-02-06 o godz. 11:15 ~blinek napisał(a): > 5.01 - 6.02 - > z 29 zł na 16 .10 zł teraz 22,60 zł przy duzych obrotach , mało spotykanych na WAT .Jest analogia rok 2020 / 2021 wtedy FF był jeszcze mniejszy bo DMS miał 150 k akcji wiecej. Obroty "pokazywały " ze duzo akcji jest niewiadomo skad .Miałem pewne podejrzenia , ale trudno to udowodnić .Potem usankcjonowano - po skupie nr 1 po 20 zł , DMS oddał 150 k akcji po 15 zł - NIEWIADOMYM INWESTOROM. > Tyle historii . > W marcu oczekuje kursu na poziomie 60-80 zł