• Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~Onyx [82.118.30.*]
    jak kupowałem po 14 i 16, że takie tu będą emocje bo spadło z 32 na 31 to bym się tylko uśmiechnął. I dlatego dzisiaj z uśmiechem patrzę jak co niektórzy (Tazz, Bolo, Hue etc) miotają się, straszą, płaczą byleby tylko wrócić na pokład XTB. A tu już o 16 można pomarzyć prawda koledzy i koleżanki - eksperci od spadków?

Dobrego dnia.
  • Re: Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~tazzz [185.53.146.*]
    Człowieku zrozum że jak było po 16 to perspektywy rzeczywiście były super. Bo wyniki były super.

Teraz masz wynik gorszy r/r. GORSZY. Pomimo rosnącej bazy klientów. Od Twoich 16 urosło RAZY DWA.

Korekta się po prostu należy. I nie jakieś marne 4% Przecież XTB od pół roku ciągle tylko rosło.

Po prostu najrosądniej jest sprzedać teraz i poczekać. Będzie po 28 i 27.

I módl się o 300 mln za Q1, bo i 22 zobaczysz
  • Re: Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~ed [79.191.246.*]
    taaaz --rozsądnie, krótko i na temat. kropka.
  • Re: Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~Onyx [82.118.30.*]
    Ale dlaczego tak się denerwujesz i martwisz o moje zyski. Ja sobie spokojnie poczekam. Korekta? Dla mnie to jak kichnięcie przy mojej średniej. Nie perwsza i nie ostatnia. Zostałeś bez akcji?

A teraz idź się wyluzuj trochę. Spacerek polecam.
  • Re: Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~Hej [82.113.99.*]
    Tak się dzieje tylko jak ktoś kółka robi potem wypisuje bo chce zrobić kolejne kółko a jak ktoś sprzeda beż zamiaru odkupu to tu nie zagląda
  • Re: Gdybym mi ktoś powiedział... Autor: ~axaa [89.64.45.*]
    Czytam te wpisy na forum od kilkunastu dni.
    1.Wszyscy kupili po 14-16pln i czekali do wyników by sprzedać pod wyniki po 34-36pln
    2.Jeden przyznał że sprzedał przed wynikami i ZAROBIŁ 80K
    3.Pozostali co piszą obecnie na forum:
    -to pp.sprzedali na mini panice po prognozach wyników za 4ty kwartał
    -TERAZ nie wiedzą jak sie zachować i pisza ...bzdury szukając na forum porady; co jest NAJGŁUPSZYM Z MOŻLIWYCH WARIANTÓW!

Pisałem co w XTB jest możliwe.
    A więc rekordowych wyników nie powtórzą.
    Wyniki roczne na 400-450mln pln będą być może , ale bardziej 300-350mln rocznie.
    Ważne by dywidendy były REGULARNE
    To proszę do tego dopasować sobie kurs.
[x]
XTB -0,54% 103,08 2026-06-01 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.