jak kupowałem po 14 i 16, że takie tu będą emocje bo spadło z 32 na 31 to bym się tylko uśmiechnął. I dlatego dzisiaj z uśmiechem patrzę jak co niektórzy (Tazz, Bolo, Hue etc) miotają się, straszą, płaczą byleby tylko wrócić na pokład XTB. A tu już o 16 można pomarzyć prawda koledzy i koleżanki - eksperci od spadków?
Ale dlaczego tak się denerwujesz i martwisz o moje zyski. Ja sobie spokojnie poczekam. Korekta? Dla mnie to jak kichnięcie przy mojej średniej. Nie perwsza i nie ostatnia. Zostałeś bez akcji?
Czytam te wpisy na forum od kilkunastu dni. 1.Wszyscy kupili po 14-16pln i czekali do wyników by sprzedać pod wyniki po 34-36pln 2.Jeden przyznał że sprzedał przed wynikami i ZAROBIŁ 80K 3.Pozostali co piszą obecnie na forum: -to pp.sprzedali na mini panice po prognozach wyników za 4ty kwartał -TERAZ nie wiedzą jak sie zachować i pisza ...bzdury szukając na forum porady; co jest NAJGŁUPSZYM Z MOŻLIWYCH WARIANTÓW!
Pisałem co w XTB jest możliwe. A więc rekordowych wyników nie powtórzą. Wyniki roczne na 400-450mln pln będą być może , ale bardziej 300-350mln rocznie. Ważne by dywidendy były REGULARNE To proszę do tego dopasować sobie kurs.