dlatego każdy kto ma rozum i umie czytać wiąże fakty i inwestuje swoją kasę tutaj gdzie zarobek będzie pewny lub skacze i raz zarobi a raz straci. No cóż tutaj trzeba mieć cierpliwość, a gdzie drobnymi bawić się i zyski pakować tutaj.
Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka. Dlatego wystarczy przeanalizować inwestycje spółki i czekać na nieuniknione.
To niech nie rośnie, jeszcze nawet nie odpalili swoich największych inwestycji, a już zyski wzrosły skokowo. Niech nie rośnie, za pare lat się będzie brało najwyżej 100% dywidendy rocznie, wielka mi tragedia :))
nawet ślepy widzi tą ustawkę z którą mamy doczynienia przez ostatnie 2-3 sesje i tak jak piszesz chcieliby kupić w okolicy 3,6 do 17 i nie tylko oni. Spokój i obserwacja póki co z kupką przygotowaną na szybki odjazd bo jak zobaczą, że nie ma chętnych na oddanie akcji będą brać też jak leci.
czytam te wasze wypociny i rozpacz mnie ogarnia , zwykłe porównanie wskaźnikowe rokity i exola wskazuje ,że rokita jest tańsza jakieś 20 % od exola wniosek z tego jeden albo rokita musi wzrosnąć albo exol spaść , pora se również uświadomić że idzie spowolnienie gospodarcze o odbicie bedzie jak już na jesieni , o ile sie wojna nie rozwinie na szersza skalę
dlatego że exsol ma marne ff i go skupują a skupują nie za wszelka cenę . a moim zdaniem będzie i tak wycofany z gpw docelowo i pod to mogę kupić ale nie pod żadne wasze wybujałe 20 dyszki czy i nawet dyszka he?