ale jakiś argumenty czy sraczka bo uświadomiłeś sobie po czwartkowej euforii że kupiłeś akcje spółki która zanotowała mocny spadek zysków i okazało się że wyniki to loteria?
42 kilo nowego klienta tylko w styczniu. W całym Iq pewnie z 80 kilo. Nowy produkt w Iq, a w IIq kolejny (ponoć gamechanger), dyw 4 zł na łapę i powrót dużej zmienności w Iq, co przy takiej bazie klientów może dać nawet najlepszy wynik ever...
Tyle
A ty wyj, nie przestawaj.
Jak ogłosili nowego ambasadora JM - kurs spadł Jak ogłosili rekordową akwizycję klientów - kurs spadł Jak ogłosili działalność z ZEA - kurs spadł Jak ogłosili świetne wyniki po 2Q2020 - kurs tąpnął
ALE TERAZ DOWIEDZIELIŚMY SIĘ NOWYCH RZECZY. ŻE AKCJA ZA DARMO DAŁA NOWYCH KLIENTÓW. O TYM NIKT NIE WIEDZIAŁ XDDDDDD
A ile spadł np. od ostatniej. dywidendy? Możesz przypomnieć, bo nie sprawdzałem i nie wiem ile zarobiłem buahahahahaha albo od poprzedniej chociaż? buahahahahaha
Tak samo punktowales pare dni temu pewny miliard zysku bo 4 kwartał był świetny i z duża zmiennością…a teraz znów zaczynasz swe bajki? Wszystkie punkty to życzenia i tyle…rownie dobrze może być jeszcze słabszy kwartał niż 4 22…a liczba klientów? Poczytaj fb - sprzedają akcje i tyle…woec znów kolejne miliony straty…może być świetnie a może być tragicznie - tu nic pewne nie jest!
Ty go jesteś gość. Masz dostęp do wpisów na FB 41 tysięcy nowych klientów ze stycznia. Szacuneczek buahahahaha taki z ciebie facebookowy inwestor. Nic tylko brać przykład buahahahaha