• Co za kutazzz.... Autor: ~Tojakiśtłuk [31.60.125.*]
    j.w.
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~tazzz [185.53.146.*]
    ale jakiś argumenty czy sraczka bo uświadomiłeś sobie po czwartkowej euforii że kupiłeś akcje spółki która zanotowała mocny spadek zysków i okazało się że wyniki to loteria?
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~makler [77.222.244.*]
    42 kilo nowego klienta tylko w styczniu. W całym Iq pewnie z 80 kilo. Nowy produkt w Iq, a w IIq kolejny (ponoć gamechanger), dyw 4 zł na łapę i powrót dużej zmienności w Iq, co przy takiej bazie klientów może dać nawet najlepszy wynik ever...
    Tyle
    A ty wyj, nie przestawaj.
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~sebon [5.173.139.*]
    makler ladnie wypunktowałeś, lepiej bym tego nie zrobił. to są argumenty, które spadziowym są jak ość w gardle
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~tazzz [185.53.146.*]
    Dzieciaki XD

Jak ogłosili nowego ambasadora JM - kurs spadł
    Jak ogłosili rekordową akwizycję klientów - kurs spadł
    Jak ogłosili działalność z ZEA - kurs spadł
    Jak ogłosili świetne wyniki po 2Q2020 - kurs tąpnął

ALE TERAZ DOWIEDZIELIŚMY SIĘ NOWYCH RZECZY. ŻE AKCJA ZA DARMO DAŁA NOWYCH KLIENTÓW. O TYM NIKT NIE WIEDZIAŁ XDDDDDD
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~Soul [45.140.245.*]
    A ile spadł np. od ostatniej. dywidendy? Możesz przypomnieć, bo nie sprawdzałem i nie wiem ile zarobiłem buahahahahaha albo od poprzedniej chociaż? buahahahahaha
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~Bolo [5.184.99.*]
    Tak samo punktowales pare dni temu pewny miliard zysku bo 4 kwartał był świetny i z duża zmiennością…a teraz znów zaczynasz swe bajki? Wszystkie punkty to życzenia i tyle…rownie dobrze może być jeszcze słabszy kwartał niż 4 22…a liczba klientów? Poczytaj fb - sprzedają akcje i tyle…woec znów kolejne miliony straty…może być świetnie a może być tragicznie - tu nic pewne nie jest!
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~jebolo [31.60.125.*]
    hm ???
  • Re: Co za kutazzz.... Autor: ~Soul [45.140.245.*]
    Ty go jesteś gość. Masz dostęp do wpisów na FB 41 tysięcy nowych klientów ze stycznia. Szacuneczek buahahahaha taki z ciebie facebookowy inwestor. Nic tylko brać przykład buahahahaha
[x]
XTB 1,34% 110,30 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.