Nowy tydzień, nowe żebranie o tańsze akcje? Godności nie odnaleziono przez weekend? Aż żal takich niewolników, jest tu tak źle, ciągle spada, zysków nie ma, wszystko wokół rośnie, ale oni przykuci do tej społki kajdanami chciwości lub zawiści. Niczym dżin dla ubogich zamknięty w butelce z zółcią czekający na uwolnienie:P
Zobacz w arkuszu golcu po 0,255 nasyp mi do koszyczka 40k na początek. Wiem, że prędzej czy później wyskoczysz jak Twój brat bliźniak spekulant z rodziną powieszony na haku milioner z niego taki, że sypał na minusie bo nie miał za co kupić coś innego o takich właśnie tu słychacie znafffców i dajecie mi łapki bo piszą, że rakieta na 1000%do góry, a potem pierwsi walą w rynek na stracie. Barwo wy.
Info nikt Ci nie zagwarantuje że jak spadnie niżej to pójdzie wyżej,na podbitce jeśli zalapiesz parę tys. oddasz i będziesz grał dalej na spadki.Ale aż o takie coś Cię nie posądzam bo za prosty jesteś dzieciak.Masz tu swoją rolę do odegrania jak i na innych spółkach których byłeś.
Jeszcze 3 miesiące spokojnego poniżania się na forum i plucia na wszystkich dookoła, a potem już tylko kupujesz za całe kieszonkowe i czekasz na szybki zysk XD Sprytnie to sobie wymyśliłeś, szczwany plan. Genialny strateg, szachy 5D z miernymi leszczami. Chyba czas zrobić sobie przerwę od forum, bo niebezpiecznie zniżyłem się prawie do twojego poziomu ale pokonujesz mnie doświadczeniem:P
Jak nazywasz to pluciem to ok, bo ja nazwałbym to weryfikacją kogoś za swoje słowa, które zostały wypowiedziane albo napisane przez kogoś i tak Ciebie tu punktuje za brednie co pisałeś począwszy od twoich walnych wycieczkach i picia drinków z palemkami oraz, że jesteś spokojny po ostatnim wpisie, że kupujesz z dojazdem na umowę po 40 do 45gr. Pomiędzy tymi dwoma twoimi jak dużo wnoszącymi postami było jeszcze wiele innych jak naginałeś i jak to zachwalałeś. Teraz to widać jaki jesteś mitomanem i trolem, a przy okazji leszcze bo same się powiesiłeś na haku. To samo pisze o prezezesie co tu już tyle pomysłów niezwłocznie miało być, a nie ma. Narazie wygląda to jak biznesy Krawczyka z miodowych lat i pomysłami i posturą pasuje.
Może jeszcze ci podrzucę moje zdjęcie żebyś sobie podrwił i ulżył, na tyle cię stać zza klawiatury. Jeżeli stawiasz na równi ze swoimi wpisami z rynsztoka, a właściwie to nawet gardzisz, kimś kto wierzy w spółkę, kibicuje w rozwoju i życzy jak najlepiej wszystkim jej akcjonariuszom to żadne dyskusje nie mają sensu, bo pozostaje mi już tylko ci współczuć:P To jest większa porażka niż strata jakichkolwiek pieniędzy.
"Czasami trzeba sięgnąć dna, żeby się odbić, ale skąd wiedzieć, że to już, że trzeba się odbić, nim będzie za późno." Cytat pasuje do kursu, poziomu dyskusji na tym forum i sprawności realizacji zapowiedzi przez zarząd. Niezwłocznie, niebawem, niedługo.