• ESPI Autor: ~dejw [176.221.120.*]
    https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,528187
  • Re: ESPI Autor: ~Krzysztof [188.147.100.*]
    MEDICALGORITHMICS SA (6/2023) Kamień milowy wdrażania strategii rozwoju sprzedaży Spółki na rynku USA: zakończenie wyłączności na sprzedaż, marketing i dystrybucję produktów i usług Spółki w USA dla React Health Holdings, LLC i Medi-Lynx Cardiac Monitorin

Raport bieżący 6/2023

Zarząd Medicalgorithmics S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka"
  • Re: ESPI Autor: ~Krzysztof [188.147.100.*]
    To oznacza, że szybciej zakończy się wyłączność aktualnego partnera - czyli widocznie jest wielu innych chętnych za lepszą kasę
  • Re: ESPI Autor: technik-at [85.221.138.*]
    Kasa popłynie do Spółki :)
  • Re: ESPI Autor: ~ATH [46.134.98.*]
    Bajka )))
  • Re: ESPI Autor: ~dejw [176.221.120.*]
    Mamy pchnięty kolejny Kamień Milowy! Koniec wyłączności sprzedaży pozwala MDG na dostępność produktów na całym rynku USA. Teraz się posypią umowy :)))
  • Re: ESPI Autor: kurguwarga [5.173.105.*]
    Moja morda ma jeszcze wykres spodka do tej pory, hahaha, to sie nie otworzy w pon
  • Re: ESPI Autor: ~cezgol [95.41.137.*]
    „Kamień milowy…” kolejne porządki w spółce. Wytrwali będą nagrodzeni. :)
  • Re: ESPI Autor: technik-at [37.248.139.*]
    Górne w pn się należą
  • Re: ESPI Autor: ~Krzysztof [188.147.108.*]
    https://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/3378173,wylacznosc-sprzedazy-uslug-medicalgorithmics-w-usa-przez-medi-lynx-wygasnie-z-koncem-lutego
    Realizują strategie zgodnie z zapowiedziami i zyskują wiarygodność - wszystko zgodnie z zapowiedziami z jesieni i z prezentacją. Kto kupił niech trzyma bo jak wszystko się zrealizuje to spółka będzie warta miliardy - ma ku temu wszystkie argumenty, a przy tym free float wzrost będzie geometryczny. Tak jak pisałem kilka tygodni temu w mojej opinii fundusze już skupują - kwestia czy się ujawnią czy będą trzymać pod progami - ale prędzej czy później się ujawnią - nie zdziwi mnie jak będą z USA lub City. Chcą też kupić jak najwiecej akcji przed raportami - które będą wiosną bo jeśli liczby potwierdzą wszystko to zacznie się jeszcze większa jazda i już kapitalizacja nie będzie 200 mln zł tylko znacznie więcej. Na spokojnie trzymać i obserwować rozwój spółki lub dokupować wraz z dalszym postępem. Pozdrawiam!
  • Re: ESPI Autor: ~Ixi [46.204.8.*]
    Moźe być i + 30 w pon
    Czekamy teraz na 25
  • Re: ESPI Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Dlaczego 25? Tam nic nie ma przecież? Wrzuć wykres bo ja tam nie widzę oporu
    No myślę że tam cosik będzie do powalczenia
  • Re: ESPI Autor: ~Remek [89.64.74.*]
    Przecież tam chodzi o warunki przeniesienia wyłączności na inną spółkę
    Jeśli spełnia się warunki to tak się stanie
    Jeśli nie to tak jak mówicie mogą rozprowadzać z kim im się żywnie podoba
  • Re: ESPI Autor: ~TezNaHaku [188.146.142.*]
    Czytaj ze zrozumieniem
  • Re: ESPI Autor: ~Górnik [5.172.234.*]
    Ja też nie widzę tu dobrego infa , więc poniedziałek możemy zaliczyć - niestety ale mały minusik .
  • Re: ESPI Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Tak, trzeba sprzedawać przed pierwszą szychtą, najlepiej już w niedziele na nocnej zmianie :))
  • Re: ESPI Autor: ~TezNaHaku [188.146.142.*]
    Zwoje Ci się poprzepalały. Otwórz sobie szczęki na bazarku a nie za handel akcjami się bierzesz. Gdzie was produkują? Chyba w fabryce lalek Barbie, tam też do środka mózgów nie wkładają
  • Re: ESPI Autor: ~FANniki [188.147.108.*]
    Malubu Barbie - ,,ona jest stileisz ona ma vibing” - Niki przyznaj się gdzie byłeś na wakacjach za kasę ze sprzedaży MDG po 15 PLN :)
    P.s. panie Górnik - widzę, że chciałby Pan kupić jeszcze tanio naszą PERŁĘ BAŁTYKU JAK I OCEANÓW I MÓRZ ale lepiej ustaw przed 9 dano zlecenie k na 21-22 żeby zdążyć kupić póki będzie tanio - czyli wszystko co poniżej 50 będzie tanio z perspektywy najbliższych miesięcy - później poniżej 100-200-500-1000 i wcale nie żartuję!
  • Re: ESPI Autor: ~Górnik [5.172.234.*]
    Ynwestory w tym tygodniu ta spółka poszła o 30% w górę , i jak myślicie czy na polskiej bananówce dalej będzie rosło ? Tak co tydzień , w piątek pod te info na samej koncówce sesji ktoś skupił pod espi ale ale czy pozytywne śmiem wątpić . Jestem pewny że na koniec przyszłego tygodnia zaliczymy przynajmniej minus 15%. Schłodzenie wskaźników się należą .

• Re: ESPI Autor: ~cezgol [95.41.137.*]
    Grunt to dobry humor w weekend peroniarzu :)
  • Gornik Autor: ~Piracik33 [37.28.156.*]
    Szanowny kolego slyszales takie powiedzenie...milczenie jest zlotem?
    Od pisania bzdur tego typu jak.kupimy po 12 czy -15% w tydzien jest ekupa CKM ...ich nie przebijesz wiec sie nie wysilaj. Po drugie albo ty grasz glupa i ludzisz sie ze odkupisz taniej albo nie sledzisz sesji. Nie osmieszaj sie.
  • 24% nie 30 Autor: ~lev_ [78.11.233.*]
    Dnia 2023-02-04 o godz. 21:59 ~Górnik napisał(a):
    > Ynwestory w tym tygodniu ta spółka poszła o 30% w górę , i jak myślicie czy na polskiej bananówce dalej będzie rosło ? Tak co tydzień , w piątek pod te info na samej koncówce sesji ktoś skupił pod espi ale ale czy pozytywne śmiem wątpić . Jestem pewny że na koniec przyszłego tygodnia zaliczymy przynajmniej minus 15%. Schłodzenie wskaźników się należą .
    >

24%
  • Re: 24% nie 30 Autor: ~ATH [89.64.39.*]
    WaNe z jakiego poziomu -15..... Bo 32pln -15% to nadal 27.2
  • Re: ESPI Autor: ~NowyNaKwadracie [188.146.130.*]
    Ja w tym tygodniu pięknie zebrałem. Jestem tutaj nowy a spółeczka jak ta lala. I jeszcze takie espi. Zazwyczaj nie wchodzę w walor aż go bliżej nie poznam a tu fundamentalnie piękne zmiany. Zaskakują na każdym kroku. Cieszę się że zdążyłem trochę kupić nie myślałem ze tak szybko będzie zielony portfel.
  • Re: ESPI Autor: ~ATH [89.64.39.*]
    Mercator kosztował kilkanaście PLN miałem po 19 PLN 600 szt....oddany po 26.....skończył ponad 600 taka ta nasza bananowa, uczymy się na błędach
    Tylko że to -15% o którym piszesz może być od 25-26
    Piszesz życzeniowo - bo chcesz kupić taniej - ale po co ktoś ma sprzedawać teraz akcje, które są dopiero na samym początku wzrostów - nowe rynki, patenty, raporty, AI, komercjalizacja wszystkich nowych urządzeń, platformy NG i innych - a do tego Kardiolitics - nawet jeśli ktokolwiek sprzeda (w co wątpię) to szybko ktoś kupi - trzeba zrozumieć, że ponad pół roku temu spółka weszła w zupełnie inną rzeczywistość, nowe możliwości, a kurs zmienił trend - wszystkie zmiany następują zgodnie z zapowiedziami i są dynamiczne - ktoś kto czytał od dawna raporty, zbierał informacje, analizował - wie jakie są możliwości tej spółki, szczególnie po zaangażowaniu BioFund - Inwestora nie tylko finansowego ale przede wszystkim branżowego - jednocześnie strategicznego biorąc po uwagę skalę możliwości. Jak ktoś chce niech sprzedaje - chętnych na zakup nie zabraknie :))) Natomiast ewentualne chwilowe korekty mogą się zdarzyć, jednak osobom które liczą na robienie kółek odradzam taką zabawę bo możecie sprzedając akcje i licząc, że ktoś zrobi wam ,,promocje” i kupicie taniej - to ostatecznie okaże się, że nie będzie oczekiwanej
    promocji, a kurs szybko ruszy na północ. Wiadomo, że większość ludzi na tym forum, którzy kupowali akcje przez ostatni rok, lub już kiedyś je mieli ale stwierdzili, że nie sprzedadzą ich bo w ich przekonaniu ta firma jest znacznie więcej warta - a Najlepsze przed Nami i za ok 2-3 lata firma może być warta miliardy - to czy takie osoby będą chciały sprzedać w aktualnych cenach - pytanie jest retoryczne :))) Nie po to ktoś poświecił sporo czasu na analizy i miał charakter kupować akcje, kiedy sytuacja była niewspółmiernie gorsza - żeby teraz sprzedać to za drobne 25-30 zł tym bardziej 18-20 - ewentualne chwilowe korekty są dla Nas jak sądzę kompletnie bez znaczenia w sensie sprzedaży - co najwyżej mogą być okazją do dokupienia - w formie ciekawostki napiszę, że jak była zrzutka niedawno z ok 18 na ok 16 to z miła chęcią dokupiłem jeszcze trochę akcji - i przy każdej ewentualnej korekcie dokupię ponownie - jednak uważam, że takich okazji będzie niewiele bo po przebiciu 20 kurs będzie się wspinał coraz wyżej - free float zestawiony z możliwościami tych spółek po połączeniu oraz coraz większa rolą AI i istotnym możliwością polsko-amerykańskich inwestorów, ich dotychczasowe działania i wiarygodność tylko to potwierdzają! Oczywiście niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi, akcjami co uważa - sprzedaje, kupuje - jednak faktom nikt nie zaprzeczy - a faktem jest, że gdzie był kurs późną wiosną 2022, a gdzie jest dzisiaj - ok 300% wyżej i tu nie ma przypadku - tak samo jak obroty - wystarczy sprawdzić jakie były wówczas, a jakie są w ostatnich tygodniach - wystarczy myśleć i wyciągać wnioski. 3majcie się!
  • Re: ESPI Autor: ~dejw [176.221.120.*]
    Pięknie podsumowane! Ja ze swojej strony dodam, że spodziewam się jeszcze w miesiącu lutym kolejnych ciekawych informacji z MDG. Także trzeba być czujnym. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: ESPI Autor: ~Wiosna [188.147.108.*]
    Komunikaty powinny do wiosny przylatywać jak ptaki z zimowania!
  • Re: ESPI Autor: ~Hanka [93.22.134.*]
    A co ty wiesz o wskaźnikach???
  • Re: ESPI Autor: ~Czekam [188.147.108.*]
    Górnik to może o węglu coś wie ale o GPW już nie. Ja czekam ze sprzedażą 2-3 lata cierpliwie czekam aż spółka będzie 15-20 razy więcej warta - obecna wycena to drobiazgi.
  • Re: ESPI Autor: technik-at [77.65.22.*]
    Dnia 2023-02-05 o godz. 22:57 ~Czekam napisał(a):
    > Górnik to może o węglu coś wie ale o GPW już nie. Ja czekam ze sprzedażą 2-3 lata cierpliwie czekam aż spółka będzie 15-20 razy więcej warta - obecna wycena to drobiazgi.

oby, oby :)
  • Re: ESPI Autor: ~Odcięcie [212.244.241.*]
    Widzę, że jakiś fundusz ma ochotę na odcięcie od akcji i szybki odjazd - Górnik jak chciałeś kupić to radzę się pospieszyć bo szybko może wskoczyć na 22-25 i wyżej przy tak małej liczbie akcji - szczególnie po tym jak będą nowe umowy w USA bo zgodnie z komunikatem od 1 marca kończy się wyłączność RH na rynku USA.
  • Re: ESPI Autor: ~PÓŁNOC [212.244.241.*]
    jak Górniczku zdążyłeś kupić czy czekasz na 18 ? BUAAAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA
  • Re: ESPI Autor: ~FUNDUSZE [212.244.241.*]
    To jakieś GRUBE Fundusze ładują i nie patrzą na cenę - kółkowiczów zrobili na szaro
  • Re: ESPI Autor: ~Krzysztof [188.147.96.*]
    Dzisiaj mogą być rekordowe obroty - przez godzinę 100 tys. akcji - a jest znaczny apetyt na więcej. Mnie i tak interesuje dłuższa perspektywa - z czasem powinno dojechać do ceny emisyjnej BF, a później z dobrymi raportami znacznie wyżej. Pozdrawiam
  • Re: ESPI Autor: ~Dokładnie [212.244.241.*]
    Dokładnie - trzymać na spokojnie - widać po obrotach, że to prawdziwe Grubasy wchodzą, a nie kółkowicze w krótkich spodenkach : D
  • Re: ESPI Autor: ~MediTechy [212.244.241.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/biotechnologia/20230206/medtech-gpw-newconnect
  • Re: ESPI Autor: ~Super [188.147.108.*]
    W 3 godziny ponad 3 miliony obrotu - miód na moje serce - dynamiczne wzrosty przy wysokich obrotach - stopniowo do góry za jakiś czas atak na 25 - w późniejszym czasie 30 i lepiej / wspinaj się pięknie MDG!
  • Re: ESPI Autor: ~WhoAreYOU [212.244.241.*]
    Mnie ciekawi kto to tak ładnie zbiera - wciąga akcje jak odkurzacz - i kiedy ten podmiot lub podmioty ujawnią się ze swoimi pakietami...
  • Re: ESPI Autor: ~Artykuł [212.244.241.*]
    https://trendinginpakistan.pk/ambulatory-cardiac-monitoring-system-market-biggest-innovation-with-top-key-players-medtronic-abbott-ge-healthcare-philips-healthcare-hill-rom-medicomp-schiller-spacelabs-healthcare-applied-c/

Tak działa poważna firma - również w świecie naukowym w USA
  • Re: ESPI Autor: ~Jazda [212.244.241.*]
    Będzie atak na 25 - nie można wykluczyć :)
  • Re: ESPI Autor: ~Przebijemy27 [212.244.241.*]
    Przebijemy 27 - jak nie dzisiaj to kwestia najbliższych dni!!!

https://comparic.pl/medicalgorithmics-zwieksza-swoje-szanse-w-usa-kurs-rosnie-o-niemal-10/
  • Re: ESPI Autor: ~USA [188.147.108.*]
    Jazda na PÓŁNOC!
    Koniec zabawy USA wchodzi do GRY!
  • Re: ESPI Autor: ~Extra [188.147.108.*]
    ale zrobili ba szaro kólkowiczow, kolarzy i inne badziewatka :8 odcięli od akcji patatajstwo
[x]
MEDICALG -1,15% 38,80 2025-10-03 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.