Widziałeś ostatnie info na jujubee?
Od wydawcy dostaną około bańki na realpolitiks 3
Widziałeś raport za 3kw? To sobie porównaj. Przychody juju 670k za 3 kw a atom? 290k porównaj też koszty
Poza tym na jujubee liczy się tak naprawdę tylko dark moon i pod to szykuje się tam wybicie. Ogłoszą wydawcę i datę premiery to kapitalizacja się podwoi
Uwielbiam takie teksy :) Nie jest źle, bo mogło być gorzej :) BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Jeszcze niedawno pialiście że zaraz kapitalizacja tutaj będzie razy dziesięć, a teraz sami siebie próbujecie nędznie pocieszać ale nie wierzycie w to co piszecie i błagalnie szukacie potwierdzenia u innych na tym forum :) No to jak zrobią wam lada moment emisję ratunkową acji serii EFGHIJKL i tak dalej i kurs wam poleci na 10 groszy to będziecie mogli pisać że nie jest źle bo mogło spaść na 5 groszy albo kurs mógł zostać zawieszony albo spółka zdjęta z giełdy :) No ale nie jest źle, bo przecież ktoś tam w prolog gra, obecnie jedna osoba (JEDNA OSOBA GRA W PROLOG!!! :):) ) a mógł przecież nie grac nikt :) Co z tego że tym grającym jest zapewne sam prezes a tytuł zapewne nigdy nie wyjdzie w pełnej wersji :) Nie jest źle :) buahahahahahah!!!!
Nie my naganialiśmy nie uogólniaj przez to ze tu tak naganiali to nawet sprzedałem swoje akcje ale głupio mi było bez nich i odkupiłem na następny dzien po tej samej cenie. Gdybym poczekał do dziś to miałbym o 1zł taniej na akcji. No cóż ja se poczekam na hosse na gamingu bo mi żona nie płacze ze chce nowe buty a wy nie.