• Zbierajo!!! Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Dziesiątki rmtysiecy dziś wyzbierane w okolicach 30gr coś się szykuje. Pasy zapinać i jazda !
  • Re: Zbierajo!!! Autor: ~Wojciech1986 [188.33.232.*]
    Nastaw już mózg Edwardzie, że straciłeś tu wszystko co wsadziłeś. Jest kilku pazerniaków na forum co nie potrafiło uciąć strat, w tym ja. W taki oto sposób jesteśmy planktonem. Dawcami. Nie zapomnę tego ruchu do grobowej deski. Tak mnie skusiły obietnice gier. Liczę na wydalenie tego syfu z notowań. Przydałaby się jeszcze jakaś sprawiedliwość, ale to głupsza wiara niż w słowa patryka sprzed ponad roku - jesieni czy innych gadów sprzed ponad dwóch lat. Pamiętacie jak lata temu pisałem wam że moją spółką jest Dino? Sprawdźcie wykres. Ale niestety dino nie rekompensuje mi strat na tym kłamliwym gniocie.
  • Re: Zbierajo!!! Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Ja mam straty niecałe 30% na tą chwilę, wchodziłem w tą super inwestycje partiami i dobrze usrednialem. Nie utopiłem za wiele hehe nie wiem jak reszta, ale ja z tego wyjdę bom krol Edward I, ksiaze gpw
  • Re: Zbierajo!!! Autor: ~Wojciech1986 [188.33.232.*]
    Oj kłamiesz:) uczysz się od kierowników spółki
    Polowicznie klamie, male niedopatrzenie. Mam niecałe 26k akcji teraz, srednia 52 gr. Przepraszam, fakt, przy cenie 38gr miałem niecałe -30%... spółka dynamiczna - na dzisiaj mam -40% hehe
  • Re: Zbierajo!!! Autor: leser1 [91.233.250.*]
    To chyba średnią z pp liczyłeś :-)
    Nie brałem pp bo mi odradzali tu wszyscy, a to zacna ekipa profesjonalistów i im zawierzyłem.
[x]
TRUEGS 0,36% 0,28 2026-04-10 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.