To jest prymitywny skrypt opierający się na prostym scenariuszu i slowach kluczowych. Polecam wejść na stronę i z nim "porozmawiać".
A co do postów typu "duże firmy kupują i firma na nich zarabia". Czytaliście raporty? Za 3Q2022 mieli 750 tyś straty ze sprzedaży. Tylko dzięki dotacjom wychodza na plus
Ten dalej swoje, zmień płytę kolego. Odpowiadając na Twoje pytanie, które w kółko powtarzasz- tak byłem na ich stronie, czytałem raporty. Dla nowych: uwaga na psychohejtera, który pisze 10 komentarzy oczerniających spółkę dziennie realizując swoją personalną krucjatę żalu i zazdrości
To ty obrazasz ludzi za to, ze krytykują te scammerska spolke, olewasz totalnie to, zeby wejsc na strone i powiedziec nam co myslisz o tym czarbocie. To zwykly badziew nie rozumiejący nic poza skryptem.
Hihi ale Ty masz smutne życie człowieku, skąd u Ciebie tyle zajadłego żalu i nienawiści? Pewnie poraz 11 napiszesz żeby wejść na www i przeczytać raport. współczuję Ci, naprawdę
Jaki raport? Ja mowie, zeby wejsc na ich strone i przetestowac ich produkt, czego tak strasznie nie chcesz zrobic, bo prawda w oczy kole, ze to gniot i bujda na resorach. Ty juz skoncz sie tak podniecac tymi raportami.