• Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~ObroncaLeszczyny [5.173.104.*]
    To jest prymitywny skrypt opierający się na prostym scenariuszu i slowach kluczowych. Polecam wejść na stronę i z nim "porozmawiać".

A co do postów typu "duże firmy kupują i firma na nich zarabia". Czytaliście raporty? Za 3Q2022 mieli 750 tyś straty ze sprzedaży. Tylko dzięki dotacjom wychodza na plus
  • Re: Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~sip [185.178.96.*]
    Ten dalej swoje, zmień płytę kolego. Odpowiadając na Twoje pytanie, które w kółko powtarzasz- tak byłem na ich stronie, czytałem raporty. Dla nowych: uwaga na psychohejtera, który pisze 10 komentarzy oczerniających spółkę dziennie realizując swoją personalną krucjatę żalu i zazdrości
  • Re: Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~Golang [83.31.2.*]
    Chlopie to akurat nie ja tym razem, widac ludzie sie budzą.
    To ty obrazasz ludzi za to, ze krytykują te scammerska spolke, olewasz totalnie to, zeby wejsc na strone i powiedziec nam co myslisz o tym czarbocie. To zwykly badziew nie rozumiejący nic poza skryptem.
  • Re: Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~sip [185.178.96.*]
    Hihi ale Ty masz smutne życie człowieku, skąd u Ciebie tyle zajadłego żalu i nienawiści? Pewnie poraz 11 napiszesz żeby wejść na www i przeczytać raport. współczuję Ci, naprawdę
    Jaki raport? Ja mowie, zeby wejsc na ich strone i przetestowac ich produkt, czego tak strasznie nie chcesz zrobic, bo prawda w oczy kole, ze to gniot i bujda na resorach. Ty juz skoncz sie tak podniecac tymi raportami.
  • Re: Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~Marek [83.31.2.*]
    Juz ci nie odpisal, bo on nagania leszcze i dobrze wie, ze ich produkt to wydmuszka.
  • Re: Dla nowych: to nie jest AI Autor: ~sip [77.252.194.*]
    Ty naprawdę masz niezle nagrzane pod sufitem chłopie, żeby sobie samamemu z tego samego IP 83.31.2.* odpisywać, raz Golang, raz Marek.. kabaret :)
[x]
EMPLOCITY 3,66% 1,98 2025-10-03 16:43:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.