...moim zdaniem, to nie rosło godnie mimo takich wyników, bo za dużo akcji miała ulica.
Po tąpnięciu w tamtym roku na 13 zostali już weterani.
Wczoraj obrót ok 70mln.
Mam nadzieję, że gruby się nachalał i w końcu kurs się otworzy a wycena będzie godna fundamentów, plus premia za fintech.
Pięknie odleszczono.
Aż żal mi wczoraj było, że nie miałem więcej wolnej kasy.
Trochę stresik wczoraj rano był, wiadomo ale wiedziałem, że wróci.
a może w końcu spółka dostosowała się do bananowej. Na gpw spółki bankruty, zadłużone i niezyskowne często rosną i są dobrze wycenianie. Paradoksalnie bo słabszych wynikach xtb może też bedzię dostrzeżona i taka ,,swojska". Te duże zyski były dla ludzi poprostu podejrzane:)
Przemieliło się ponad 2mln akcji, teraz jest czym grać, a jeśli nawet kurs wzrośnie 3 razy, to nadal jest to fundamentalnie uzasadnialne.
A jak powiedział Omar, XTB chce wejść z produktami, które nie wymagają specjalistycznej i dużej wiedzy z inwestowania i to bardzo dobry ruch i może mega zwiększyć rozpoznawalność.
napisał jakie, z resztą jakby pani była w temacie spółki to by wiedziała, że jakiś krótki czas temu w prasie czeskiej ukazał się wywiad z dyrektorem oddziału czeskiego, który prawdopodobnie zdradził nad czym pracują, bo wywiad po krótkim czasie został zdjęty z mediów.