• Podbitka i zwala Autor: ~BananaParty [37.248.163.*]
    Pięknie ubierają. Z rana podbitka, z wora do wora, leszcze patrzą ze rośnie wiec zaczynaja kupować. Wygody grubi wała leszczom do paszczy swoje pakiety zakupione wczoraj po 28-29. Czysty zysk 3 zł na akcji. Banan to banan
  • Re: Podbitka i zwala Autor: ~Jantar [37.248.163.*]
    Jak po sznurku. Nie zdziwię się jak na close będzie dziś niżej niż wczorajsze otwarcie. Wczoraj naganiania kupno na różnych portalach a dziś się wysypia
    No i jak tam dzieci? Jak wam mówiłem przed wynikami co będzie to wyzwiska. A teraz? Jestem frustratem bez akcji, tak? No to się patrzcie i przygladajcie. Ja dziękuje, nadal stoję z boku o czekam na 19-20 maksymalnie. Dlaczego? Bo widzę co dziś i wczoraj zrobili. A wy się uczcie. Zaślepieni i tak nie wyciągną wniosków. To się nazywa oscylator giełdowy, tak?
    Tak, dajcie mi jeszcze więcej łapek w dol. Na pewno kurs wam od tego urośnie :) Na koniec dnia podbije jak będziemy na 26-27. Coś czuje ze zacznie się to około godziny 13/14. Pozdrawiam i do usłyszenia
    Zaraz wchodzimy na czerwone? Czy będzie jak z przyspieszeniem ziemskim? Spadki będą coraz głębsze i szybsze?
    Póki co automat grubasów pilnuje, żeby za szybko nie było czerwono co mogłoby wypłoszyc leszczyne. Te podbitki na 31,42 to po 1 akcji xD Nie widzicie tego?
  • Re: Podbitka i zwala Autor: ~XTB [31.61.244.*]
    Ty sam ze sobą rozmawiasz? XD Sprzedałeś wczoraj w panice za 29zł i teraz pajacujesz, kombinujesz jak odkupić. Bierze teraz z prawej i się nie ośmieszaj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.163.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Podbitka i zwala Autor: ~Maniek [91.212.86.*]
    Przestalem ogladac filmy tu rozczulam sie bardziej od wpisow trolli Tak przejmuja sie losem innych. Caritas przy was wymieka .
[x]
XTB -2,77% 100,52 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.