W republice bananowej wszystko można - getback dalej zawieszony, energa się kisi po gangsterskim wykupie nie będę dalej wymieniał bo jest tego sporo - gdzie był i jest nadzór komisyji ?
Dnia 2023-02-03 o godz. 08:49 ~fantay napisał(a): > sypie ale jak, > 10 akcji na kupnie winduje kurs na 28 z przodu > będzie się działo > a może podniósł swoją cenę z magicznych 10 zł
w obecnych cenach jestem jednym z niewielu na + :DDD i mam miejsce na te akcje , więc niech sypią !plan na wyjście mam na dopiero po uruchomieniu Czechnic kiedy ceny wrócą do okolic 45-55zł (a wrócą)
tego typu niepłynne akcje nie powinny zajmować więcej niż 3-5% portfela czego się trzymam
po rożnych zagrywkach na duszenie kursu jak duże zlecenie s po 25,3 rozgrywajacy chyba sie przekonał że zamiast straszyć jest pora na odbudowanie porfela i teraz chyba juz tylko na pólnoc a na horyzoncie dywidenda za 22 tym razem może 1 zł albo lepiej
Dnia 2023-02-03 o godz. 11:26 ~fantay napisał(a): > po rożnych zagrywkach na duszenie kursu jak duże zlecenie s po 25,3 rozgrywajacy chyba sie przekonał że zamiast straszyć jest pora na odbudowanie porfela i teraz chyba juz tylko na pólnoc a na horyzoncie dywidenda za 22 tym razem może 1 zł albo lepiej
już to pisałem poniżej 31 bardzo niewielu zarobionych a już dużych pieniędzy to tu nie zarobił nikt :DDD fundusze w większości udu..ione powyżej 45 zł , że o PGE po 98zł nie wspomnę , więc zabawa dość bezpieczna kupować 21-26 i zawsze coś wpadnie :DDD
Szkoda panowie czasu na "Myślącego" nic do dyskusji nie wnosi , żadnych merytorycznych uwag tylko sieje ferment . mam trochę tego papiera i wcześniej czy później na nim zarobię tak jak na Bogdance - tam nawet anale z zachodniego wieszczyli spadek do 14,2 bodajże przy kursie 25 zł i co? - ano poszło powyzej 60 zł i się zarobiło . Tam żeśmy się policzyli wystawiliśmy zlecenia sprzedaży swoich akcji po ustalonej cenie ,żeby sprawdzić czy są w stanie nas wykupić przymusowo . Może i tu się polczymy co Wy na to?
przy takim zaangażowaniu fundów przymusowy wykup raczej mało realny ale wezwanie po cenie uzgodnionej z fundami juz tak za 6 mld odkupili PKP E to i tu moze być reprywatyzacja po WK za 130 zł bez namysłu oddam
" ja mam 10 kilo" - tak to kazdy może deklarować każdą ilośc , chodzi o wystawienie sprzedaży np po 39,99 wiadomo że taki kurs nam na razie nie grozi a więc wystawiajmy na sprzedaz swoje aktywa po 39,99 może być tęż inna cena kwestia dogadania i wtedy będziemy wiedzieli ile my mali ,may akcji - ja już wystawiam
ze mną jak brałeś po 27 a dziś tylko kupowałem w przedziale 25- 25,40 nie byłem ustawiony niżej ale jak widać warto bo czasem się trafia taki desperat albo makler sie pomyli