Ktoś widzę wczoraj około 3k zakupił na 20.50. Jeśli grubas nie pojawi się na s to ulica to wyciągnie duzo wyzej koleczkami . Ale czekamy na pozytywne info.
Już raczej spadać nie powinno korekta była . Teraz kurs się powinien umacniać i piąć do góry . No chyba ze podanie dobrego infa może spowodować szybkie wybicie .
Według At pnie się po pochyłej w górę. Była obrona Lini i jest git. Martwi mnie brak komunikatów i niemożności zkomunikowania się z zarządem. Może mają to w dopie i robią swoje .bo takich jak ja i tłumaczenie się im ..jest setki
No przyciesz nie powiedzą ci wtedy kiedyś ty chciał wiedzieć tylko kiedy oni będą chcieli ! To wiadome ! Wygląda dobrze a info niedługo powinno wyskoczyć .
Dnia 2023-02-02 o godz. 15:37 ~Cxz napisał(a): > Według At pnie się po pochyłej w górę. Była obrona Lini i jest git. Martwi mnie brak komunikatów i niemożności zkomunikowania się z zarządem. Może mają to w dopie i robią swoje .bo takich jak ja i tłumaczenie się im ..jest setki
nie do konca, powinni Ci odpowiedziec, widac akcjonariuszy maja w powazaniu, niestety
No i dziś tez ktoś 2100 szt wciągnął po 22 zł ! Tak ze po drabinie po szczebelku do góry wzrosty przyjdą szybko i z zaskoczenia , jak sraczka z nie nacka