wklejaj wklejaj może Wisłę kijem zawrócisz , no i łapki zielone generuj to na pewno podniesie kurs w góre . Problem w tym że o tym już wszyscy wiedzą, pytanie czego nie rośnie i kiedy sie o tym dowiedzą, jak dla mnie wyskoki kursu i zwiększone obroty miały na celu podniesienie wartości zabezpieczeń teraz nie ma pod co ciagnąć i se swobodnie spada dopóki nie trafi naa atrakcyjną cenę która uruchomi popyt , ale do tego jak mniemam daleka droga
Jak na razie to widzę że tobie odjechało ponad 30 gr na papierze ale przy waszym 1000 sztuk to
faktycznie na wacikiczy okazja to sprawa dyskusyjny i jak zawsze wiadomo po fakcie secundo po co mam kupić droga jak mogę znacznie tanie luty to miesiąc krachu i na koniec masz rację szkoda mojego czasu dla oprnych na wiedzę zacznijcie nauke od lektury Nielsena świece japonskie
pg PCCExol to nie dla Ciebie spółka, wyczuwam u Ciebie nerwowość, jakąś desperację czy coś w tym stylu. Spółeczki dla Ciebie to takie jaką Ci podałem w/w. Wskakujesz rach ciach i wyskakujesz (wyniki są nie istotne, zbędne) Czołem
Pozdrawiam starą gwardię, dzisiaj trochę nam akcje pcc exol cieniują, ale ostatnio trzeba przyznać akcje mocno wzrosły i dalej mają bardzo duży potencjał do wzrostu. Ja dzisiaj skorzystałem z promocji i sporo dokupiłem. Myślę, że niedługo zaświtają tutaj znowu spore wzrosty.
Płock za rok, Brzeg Dolny za 3,a tu okazuje się, że w tym roku fabryka w Malezji rusza, dzięki. Wcale nie jest tak jak pisze pg, że wszyscy o tym wiedzieli, podejrzewam, że większość nie miała o tym pojęcia.
o malezji widzieli informacja znana od miesiecy nie znany tylko dokłądny dzień faktycznego uruchomienia , co widać po cenach akcji , jak 4 padnie to powinno być gorąco , na bananowej tylko AT bo można rysowa co sie chce jak ma się kasę i prowadzić spółke jak po sznurku , a AT uczy reakcji stadnych na podstawie opisanej wiedzy i o tu tu chodzi np kupują jak jest młot sprzedają jak jest na wykresie np wisielec można ? można tzreba być tylko sternikiem inni tacy jak my możemy sie tylko podpinać . . Ps z mojego doswidczenia zgadxzam się z de że wyciąganie za uszy na fiksie jak za tym nie idzie info zawsze żle się kończy następnego dnia.
To jest wspólny projekt exol/rokita z petronas . Finansowany 50/50 z petronas, największą firmą petrochemiczną w Malezji ( kapitalizacja na dzień dzisiejszy to około 70 mld zł)
Wkład PCC w tą inwestycję, to jedna wielka tajemnica. Może boją się rozgrzać rynek?
Ale jeśli petronas z taką kapitalizacją pisze że to duży projekt. To po oddaniu tej inwestycji wartości obu firm mogą być na zupełnie innym poziomie.
Więc czekamy...
Swojego czasu był to temat tabu.
Nigdy nie można było się nic dowiedzieć. Tylko co nieco na niemieckich stronach.
Oprócz Malezji jest jeszcze ciekawy plan na Chemax (100% należy do exol) ale to z czasem...
Jeszcze to: https://www.chemiaibiznes.com.pl/artykuly/pcc-exol-wykonuje-krok-w-kierunku-produkcji-oksyalkilatow-w-malezji Trochę stare ale może nie wszyscy wiedzą ?