1. Rosnace zainteresowanie AI na swiatowych gieldach 2. Coraz wieksze zastosowanie Chatbotow i voicebotow 3. Brak konkurencji na New connect (tylko Emplocity i QuarticOn z branzy AI) 4. Mozliwosc wykupienia przez duzy fundusz tak jak w przypadku InteliWISE 5. Bardzo mala ilosc akcji: 1 mln 113 tys 6. Dobry free float na poziomie 26,78% 7. Duze firmy korzystajace z jej uslug: DPD, ING, Santander bank, Grupa Zywiec, PKOBP, Polpharma, Nationale Nederlanden 8. Wspolpraca z uczelniam wyzszymi i projekty R&D 9 Bardzo dobry dzial sprzedazowy i zespol obslugi klienta 10. Bardzo dobra przejrzysta i intuicyjna strona internetowa.
- przetestuj bota na ich wlasnej stronie, on nie kuma nic jak wyjdziesz poza scnariusz, to nie jest AI.
- strona wyglada jak sprzed 10 lat, robiona na kolanie, ale to dostrzeze ktos kto siedzi w branzy
- zaintetesowanie jest sztuczna inteligencja, za to rynek odwrocil sie od chatbotow, poniewaz klienci ich nienawidza i obija sie to negatywnie na wizerunkch marki, wiekszosc przesiadla sie na live chat z zywym czlowiekiem.
- zaden duzy fundusz tego nie kupil przez cale 8 czy 10 lat od kiedy istnieja z jednego powodu, oni nawijaja makaron na uszy, a ich produkt to wydmuszka.
- jaki dzial sprzedazwy i obslugi klienta, to juz chyba sobie wymysliles, zeby poczuc sie lepiej za to, ze ktos cie ubral w te akcje.
Podsumowujac w dlugim terminie tutaj bedzie wycena groszowa. Nie sluchajcir takich naganiczny jak autor posta, bo albo sam jest w to ubrany po jaja i chce, zebyscie podbili mu cene, ale pisal to ktorys z panow z zarzadu emplocity.
oo jest i on, dekonspirator, znawca prawdy, obrońca rynku kapitałowego, tudzież były pracownik czasem kolega byłego pracownika lub insider. Nowy nick, zajadłość psychopaty niezmienna..
Przetestuj ich bota na stronie, wyjdz poza scenariusz i powiedz mi, ze to nie jest crap. Jak zmienisz temat to uznaje to za potwierdzenie, ze ten bot to wydmuszka i pic na wode.
Stary zmień płytę, po co to piszesz 10 razy na dzień. Kto chciał już wszedł i to zrobił. Jeśli klienci płacą za produkt, znaczy, że widzą w tym wartość. Za to Twój upor psychopaty w oczernianiu spółki jest bardzo zastanawiający, wyręcz żenujący
Ok jest crap, klienci płacą za crap, dowiodłeś swego. Czy dalej będziesz 10 razy dziennie pisał żeby wyjść na ich stronę, że nie działa i cały świat, korporacje, urzędy, które korzystają z ich usług od 10ciu lat się mylą
Skąd tyle jadu człowieku? mam wrażenie, że ktoś wiesza psy na spółce, w kółko co kilka dni takie same pustosłowa hejterskie, poczytaj raporty okresowe, spółka rośnie rok do roku na przychodzie bez dotacji, klienci do niej wracają, kolejne zlecenia/przetargi, promują wspólnie na konferencjach - o co Ci chodzi
W d... mam raporty... No nie mogę, chłop się nie zna nic na technologii (uważa że na stronach można bez rejestracji stawiać api Messengera), przyrównuje chat gpt do tego chatbota, gdzie założenia takich projektów są z góry inne, to jeszcze przestał używać retoryki z raportami, bo mu nie pasują xD
Ale przynajmniej dzięki temu spamowi poebijasz ranking na bankierze i więcej osób będzie mogło zobaczyć tę spółkę, a ciebie i tak tu wszyscy.
No on jest grubszy cwaniak co brał pewnie jak było po 6, zbijał zbijał, pewnie siedzi w tym całym AI i wie, ze zaraz bedzie taki hype że pieniadze bedą same lazły do tych spółeczek a niewiele ich jest na ence. co wydoił frajerow i wrzucili mu swoje akcje za bezcen to jego. Siedzi teraz zadowolony i sie śmieje z leszczyny. Prawda że mógłby znalesc jakies nowe argumenty bo nie wiem co chrzani o mesengerze i bocie na stronie.
Jak dobrze poczytać prawdę z ust uczciwych ludzi którzy co dzień parają się tutaj obnażaniem prawdy i faktów, dbają i chronią pozostałych uczestników rynku by ci uchronili swój kapitał przed stratą, chwała wam, alleluja i do przodu. Dzięki Wam będziemy ocaleni.
tak jak Paul tu pisze- można na spokojnie pakować się, jak ta spóła dodatkowo ma raporty z dochodem i za zeszły rok jeszcze zysk. To alleluja i do przodu. Można dokopywać nawet teraz https://ibb.co/JFnVGkv
zerknij na Columbus wstecz i może zrozumiesz xd AI dopiero raczkuje tak jak kiedyś Columbus, po kilku latach będzie chodzić, mówić i czytać, na razie to takie przedszkole
Sprzedałem swoje akcje uważam ze SPÓŁKA jest przyszłosciowa i cena jej niedługo przekroczy 20 zł i da solidną dywidente i wszystkim życze aby byli zadowoleni z posiadania akcji tej spółki która nas mam nadzieje nie raz zaskoczy