• To fatalna wiadomość Autor: ~lolek [91.192.199.*]
    Play w porównaniu z poprzednim właścicielem SferaNET to badziew. Mam od SferaNET internet i teraz szukam już innego dostawcy bo wiem, że wraz z Play zacznie się syf i malaria. Wielu klientów postąpi podobnie. Miałem kiedyś Play i to była katastrofa niekompetencji, syfu i ich zbugowanego systemu rozliczeń. Wraz z tym przejęciem, SferaNET idzie na dno, szkoda, fajna firma była.
  • Re: To fatalna wiadomość Autor: ~Gaguxx [46.205.128.*]
    Hahahahah. To nikogo z akcjonariuszy nie obchodzi! Tutaj ważna jest cena za akcje od P4. Ich jakość to może abonentów interesować…
  • Re: To fatalna wiadomość Autor: ~lolek [91.192.199.*]
    Krótkoterminowo to może masz rację, bo jak widać był chwilowy wystrzał.

Natomiast długoterminowo, kiedy SFN zacznie tracić klientów (i pracowników) to kurs będzie także spadał. Więc jeżeli ktoś chce tutaj inwestować na dłużej, to raczej to go powinno obchodzić, proste.
  • Re: To fatalna wiadomość Autor: ~kifer [89.64.84.*]
    Chyba nie wierzysz w to że Play pozostawi Sferę na giełdzie
  • Re: To fatalna wiadomość Autor: ~śżc [178.235.178.*]
    coraz bardziej absurdalne te naganiania na bankierze

(nawet jeśli play miałoby pogorszyć jakość i spowodować exodus klientów) horyzont czasowy w jakim mogłoby to mieć przełożenie na kurs akcji JEST ZNACZNIE DŁUŻSZY NIŻ CZAS DO ZDJĘCIA SPÓŁKI Z GIEŁDY
  • Re: To fatalna wiadomość Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2023-02-02 o godz. 11:34 ~śżc napisał(a):
    > coraz bardziej absurdalne te naganiania na bankierze
    >
    > (nawet jeśli play miałoby pogorszyć jakość i spowodować exodus klientów) horyzont czasowy w jakim mogłoby to mieć przełożenie na kurs akcji JEST ZNACZNIE DŁUŻSZY NIŻ CZAS DO ZDJĘCIA SPÓŁKI Z GIEŁDY

Podobny NUMER co tu miał miejsce na spółce SIMPLE (już nie na GPW) tam też kurs wystrzelił jednorazowo do 21,xx zet , później wrócił na 4 - 5 zet i już nigdy do zdjęcia z GPW nie powróciła do 21,xx zet.

PLAY (jej spółka zależna) ma już tyle akcji ile chciał i więcej już nie musi skupować
    a ulica ( i zagranica) jak na razie brak zainteresowania tematem ,....
[x]
SFERANET 0,00% 4,42 2023-07-07 09:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.