• @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Fan [80.82.29.*]
    J/w temacie, jakie są wasze prognozy?
    Nie wygląda to dobrze...
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~inwestor_amator [46.204.73.*]
    Wracamy na 42 w marcu
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~jarko [37.47.220.*]
    możliwe zejście poniżej zera. dla nowych akcjonariuszy radzę uważać bo możliwe że na początku marca będą musieli dopłacić kilka zł do każdej posiadanej akcji. osobiście obstawiam poziom -3zł lub -5zł. oczywiście plus, minus
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~red [85.221.170.*]
    Fan zadowolony z odpowiedzi
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Fan [80.82.29.*]
    Trochę mnie zmartwił, dyszka jednak lepiej wygląda od ujemnej liczby
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Inwestor [77.222.233.*]
    Dnia 2023-02-02 o godz. 09:30 ~jarko napisał(a):
    > możliwe zejście poniżej zera. dla nowych akcjonariuszy radzę uważać bo możliwe że na początku marca będą musieli dopłacić kilka zł do każdej posiadanej akcji. osobiście obstawiam poziom -3zł lub -5zł. oczywiście plus, minus

Przednia ironia, ale trolle z czerwonymi nosami i tak potraktują to dosłownie
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Re [37.47.173.*]
    Jesteśmy cały czas w mocnym trendzie wzrostowym ,teraz masz mala korekta przed atakiem na 20 zł. Dopiero na poziomie 20 zł jest bardzo duży opór.
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~jarko [37.47.220.*]
    na takiej spółce nie ma czegoś takiego jak opór. wszystko zależne jest od infa które będą w najbliższym czasie wlatywać. wleca pozytywne infa o hr i inkwizytorze to 20zł bedzie dla wielu minionym daleko marzeniem by kupić. wleci negatywne to polecimy nisko. ja jestem tu bardzo długo. wiem po co tu jestem, ale scenariuszy jest wielu, trzymam kciuki od kilku lat by zrealizował się ten właściwy. pozdro
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Hwigr [37.47.123.*]
    Ja czekam na info o IPO two horizons, bo teoretycznie mówili parę razy w raportach i wywiadach że IPO będzie w pobliżu terminu wydania gry. Spółka będzie miała pewnie kapitalizację wyjściowa z 15mln co da pewnie błyskawiczny wzorst na otwarciu, bo to mała kapitalizacja w perspektywie wydania HR. The dust ma ok 47% akcji TH, zobaczymy co wtedy się stanie.
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~re [89.79.91.*]
    Może tu być jak na wykresie rocznym CDR czyli najpierw był rajd z 90 zł na 147 (ponad +50%) potem korekta na 130 zł i teraz znowu atak na kolejne szczyty. Jak pokonają 150 zł to droga otwarta na 200 zeta.
    Żeby tu mocno spadło na 10 to musiałoby nie być premiery Inkwizytora a premiera już niedługo więc hype będzie tylko rosło i rosło pod ta grę.
    Był max na kursie The Dust ok 17 zł i spadło teraz na 14-15 zl i powinno odbić znów w kierunku 17zł ,pokonać opór i zaatakować 20 zł.
  • Re: @@@ Wracamy do bazy, na 10 czy 8??? Autor: ~Inwestor [77.222.233.*]
    Dnia 2023-02-02 o godz. 12:18 ~jarko napisał(a):
    > na takiej spółce nie ma czegoś takiego jak opór. wszystko zależne jest od infa które będą w najbliższym czasie wlatywać. wleca pozytywne infa o hr i inkwizytorze to 20zł bedzie dla wielu minionym daleko marzeniem by kupić. wleci negatywne to polecimy nisko. ja jestem tu bardzo długo. wiem po co tu jestem, ale scenariuszy jest wielu, trzymam kciuki od kilku lat by zrealizował się ten właściwy. pozdro

Prawda, przy spółkach o niskiej płynnośc zmiany kursu są wysokie. Dobre informacje są zdecydowanie bardziej prawdopodobne. Ja jestem tu już ponad rok i gram pod sukces Inkwizytora. Przy optymistycznym scenariuszu to tu trzycyfrowy kurs jest bardzo realny. Załóżmy sprzedaż na poziomie 1 mln sztuk przy przychodach netto 60zł/szt. i C/Z=15 to mamy kapitalizację docelową 900mln.
[x]
THEDUST 0,00% 0,97 2025-10-09 15:09:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.