• BPL Autor: ~anonim [77.113.17.*]
    na tle rynku papier zachowuje się wspaniale, szkoda, że małe obroty
  • Re: BPL Autor: ~ivan [212.160.69.*]
    Jesień zapowiada się wyjątkowo dobrze dla bankiera... Spodziewam się skokowego wzrostu odsłon w związku z ogólnoświatowym krachem :) Obrotów nie było, bo "grubsi" czekali na paniczną wywalankę drobnych, a tu lipa...
  • Re: BPL Autor: ~anonim [77.113.17.*]
    a jaki jest związek odsłon z krachem ?
  • Re: BPL Autor: ~piti_cruiser [194.149.88.*]
    to oczywiste - kryzys - ludzie sie boja o oszczedności itp - szukaja wiadomości - i gdzie szukają :) w naszym papierku
    Sam przeglądam wiele spółek, które szukają dna, czytam z większym zaciekawieniem artykuły, itp itd. Jak jest duża zmienność i dużo się dzieje, więcej osób i częściej zagląda na portale finansowe.... No chyba, że się myle i moja skromna osoba jest wyjątkiem.
  • Re: BPL Autor: ~anonim [77.113.17.*]
    wcale nie widzę po sobie abym uważniej czytał lub więcej, spędzam od lat przynajmniej 10 godzin dziennie na tej robocie i dlatego ciągle jeszcze tu jestem, ale wielu zniechęconych i poprostu przegranych przez długi czas nie spróbuje znowu, a to właśnie oni robili odsłony, zobacz na parkiecie, ponad połowa odeszła goła od rynku i udzielania się na forum, ludzie boją się giełdy, już w dziennikach mówią o krachu, to całkiem jak na szczycie hossy baby w zieleniakach o giełdzie gadają (znak końca hossy), myśle, że na rynku dołek blisko i tylko nieliczni będą teraz akcje kupować, a tym samym robić odsłony, mało nas !!!
    Czyli jestem wyjątkiem... Nie martwi mnie to zbytnio, bo pewnie cena za bankierka już wcześniej została ustalona. :)
[x]
BANKIER.PL -0,11% 8,84 2010-01-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.