• Cena. Autor: ~2020 [37.47.145.*]
    Hejo.
    Dlaczego nie podano ceny przejęcia akcji ?
    Pzdr
  • Re: Cena. Autor: ~MS [195.191.162.*]
    Niedługo sprzedający powinni opublikować szczegóły transakcji. Cierpliwości.
  • Re: Cena. Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 16:20 ~MS napisał(a):
    > Niedługo sprzedający powinni opublikować szczegóły transakcji. Cierpliwości.

I będą jaja jak berety jak się okaże , że kupili "okazyjnie" grubo poniżej 2 zet
  • Re: Cena. Autor: ~ja [193.254.239.*]
    Ale będa jaja jak sie okaże ,że kupili po 5
  • Re: Cena. Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 16:46 ~ja napisał(a):
    > Ale będa jaja jak sie okaże ,że kupili po 5

Po 5 zet b, mało prawdopodobne
    raczej aż tyle by nie przepłacili
  • Re: Cena. Autor: ~Gaguxx [46.205.128.*]
    A ile chcesz zapłacić za spółkę, która za kasę z dotacji postawiła infrastrukturę światłowodowa? Która przy obecnych cenach robocizny warta jest x2. Plus wcześniej prowadzona działałalność? Załóż, ze 60 baniek. Przy prawie 8 mln akcjach i rabacie za całość? 6 zł za sztukę? To nie wydaje mi się, by (jeżeli chcą) zebrać pozostałe w tej cenie. Przy informacji, ze było to 1-3-5-9 czy 20 zł w dwa dni taka cena będzie na rynku. Do knf można zgłosić poprzednia sesje zanim pojawiła się informacja - ktoś wiedział wcześniej niż inni akcjonariusze. Prawda?
  • Re: Cena. Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2023-02-02 o godz. 09:23 ~Gaguxx napisał(a):
    > A ile chcesz zapłacić za spółkę, która za kasę z dotacji postawiła infrastrukturę światłowodowa? Która przy obecnych cenach robocizny warta jest x2. Plus wcześniej prowadzona działałalność? Załóż, ze 60 baniek. Przy prawie 8 mln akcjach i rabacie za całość? 6 zł za sztukę? To nie wydaje mi się, by (jeżeli chcą) zebrać pozostałe w tej cenie. Przy informacji, ze było to 1-3-5-9 czy 20 zł w dwa dni taka cena będzie na rynku. Do knf można zgłosić poprzednia sesje zanim pojawiła się informacja - ktoś wiedział wcześniej niż inni akcjonariusze. Prawda?

Taaaak
    już pisałem o tym wczoraj ( w wątku WOLUMEN ,....) , to nie będę się powtarzał ,....

PLAY ma już tyle akcji ile chciał i więcej już nie musi skupować

A takiej sesji jak dziś i mam na myśli wzrost o 48,66% ( bo takie spadki jak dzisiaj są teraz możliwe) długo lub już nigdy tu nie będzie .
    Główny akcjonariusz PLAY (jej spółka zależna) ma już tyle akcji ile chciał i więcej już nie musi skupować , a jak widać ulica bierze po 200/300 akcji .

A ulica dzisiaj nawet tych 200 akcji nie bierze ,....
  • Re: Cena. Autor: ~Abc [213.134.186.*]
    Beda jaja jak nie zrobia wezwania, bo po co, skoro maja pelna kontrole. A my bedziemy sie tu kisic kolejne 5 lat.
  • Re: Cena. Autor: ~Pemek [86.63.87.*]
    Przecież ogłoszenie wezwania po przekroczeniu 50% to OBOWIĄZEK. Kwestia ceny.
  • Re: Cena. Autor: ~Abc [213.134.186.*]
    Nie na New Connect
[x]
SFERANET -2,86% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.