• Mamy komplet Autor: ~Jantar [37.248.212.*]
    1. Był sygnalista oldboy (jego obecność jest sygnałem dla wtajemniczonych ze będzie zwala)
    2. Fundamentalista podał wyliczenia i napisał ze wynik może rozczarować rynek
    3. Leszcze z forum napalily się na ponad 300 mln
    4. Akcje dziś słabo się zachowują
    5. Dziś fed ogłosi pewnie podwyżkę %
    6. Słabe nastroje ogólnie na rynkach
    7. Poklepywanie się po plecach ze liczy się wynik roczny a nie kwartalny

Wniosek dla mnie jasny i oczywisty. Dziękuje, postoje z boku. Jutro podbije temat
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Tomaszek [45.95.243.*]
    Kilka komentarzy na dole hahaha

Dnia 2023-02-01 o godz. 16:03 ~Jantar napisał(a):
    > 1. Był sygnalista oldboy (jego obecność jest sygnałem dla wtajemniczonych ze będzie zwala) - a skąd ty to wiesz? wtajemniczyli cię?
    > > 2. Fundamentalista podał wyliczenia i napisał ze wynik może rozczarować rynek - rynek? czyli ludzi z bankiera?
    > > 3. Leszcze z forum napalily się na ponad 300 mln - próbowaliście, ale się nie udało hahaha
    > > 4. Akcje dziś słabo się zachowują - nawet nie oddały wczorajszego wzrostu hahaha
    > > 5. Dziś fed ogłosi pewnie podwyżkę % - super dla XTB, będzie jazda
    > > 6. Słabe nastroje ogólnie na rynkach - super dla XTB
    > > 7. Poklepywanie się po plecach ze liczy się wynik roczny a nie kwartalny - porównamy 4Q 2022 do 4Q2021 z miłą chęcia
    > >
    > > Wniosek dla mnie jasny i oczywisty. Dziękuje, postoje z boku. Jutro podbije temat - spadzie tak już mają, płacone od posta?

• Re: Mamy komplet Autor: ~Gnojekzciebie [37.248.212.*]
    Płatnym trolem to ty jesteś. Na 100% dziś są twoje ostatnie podrygi na tym forum. Jutro twoj pan powie ci ze masz pisać na innym
  • Re: Mamy komplet Autor: devil_ [89.76.249.*]
    > 1. Był sygnalista oldboy (jego obecność jest sygnałem dla wtajemniczonych ze będzie zwala)
    > > 2. Fundamentalista podał wyliczenia i napisał ze wynik może rozczarować rynek
    > > 3. Leszcze z forum napalily się na ponad 300 mln
    > > 4. Akcje dziś słabo się zachowują
    > > 5. Dziś fed ogłosi pewnie podwyżkę %
    > > 6. Słabe nastroje ogólnie na rynkach
    > > 7. Poklepywanie się po plecach ze liczy się wynik roczny a nie kwartalny
    > >
    > > Wniosek dla mnie jasny i oczywisty. Dziękuje, postoje z boku. Jutro podbije temat

Nikogo nie obchodzą twoje wynurzenia, mądry nie przejdzie obojętnie obok setek mln zysku rocznego i nie pozbędzie się akcji spółki znoszącej złote jaja, trzeba być mega leszczem żeby nie rozumieć że w przypadku takich spółek liczy się właśnie zysk roczny bo kwartały są różne a co za tym idzie różna jest zmienność do tego ostatni kwartał to moment na optymalizacje podatkowe, kto tego nie rozumie nie powinien bawić się w giełdę!
  • Re: Mamy komplet Autor: ~DevilczyDebil [37.248.212.*]
    M.in. o tobie mówię devil. Gdzie twój mld zysku ?
    Co się tak denerwujesz? NIe pykło dzisiaj? hahaha
  • Re: Mamy komplet Autor: devil_ [89.76.249.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 16:16 ~DevilczyDe.bil napisał(a):
    > M.in. o tobie mówię devil. Gdzie twój mld zysku ?

Skąd mam wiedzieć jakie będą koszty i jak bardzo spółka pójdzie w optymalizacje, dla mnie ważne są przychody!
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Develey [37.248.163.*]
    I jak tam twoje przychody devil?
  • Re: Mamy komplet Autor: ~oko_proroka [185.56.211.*]

> > Wniosek dla mnie jasny i oczywisty. Dziękuje, postoje z boku. Jutro podbije temat
    -------------------------------------------

i tak od 8pln, ale trzeba przyznać - konsekwentny

• Re: Mamy komplet Autor: ~Marina [31.135.199.*]
    > 1. Był sygnalista oldboy (jego obecność jest sygnałem dla wtajemniczonych ze będzie zwala)
    > > 2. Fundamentalista podał wyliczenia i napisał ze wynik może rozczarować rynek

Po tych kłamstwach, przestałam czytać, bo doszłam do wniosku, że szkoda czasu na czytanie trollskich wypocin.

No, ale jak juz przebrnęłam przez dwa punkty, to wyjaśnij proszę, jak jakikolwiek wpis na forum spółki anonomowej osoby może wywoływać spadki a po drugie, pokaż w którym miejscu Fundamentalista napisał, że wynik z jego wyliczeń noże rozczarować rynek?

• Re: Mamy komplet Autor: ~Jantar [37.248.212.*]
    Upupiony czekam na przeprosiny. A nie mówiłem! Trzeba myśleć a nie wyzywać od troli!!
  • Re: Mamy komplet Autor: ~orion21 [213.134.172.*]
    wynik rzeczywiście rozczarowujący, ale pytanie z czego to ma spadać? dywidenda pewnie 4.9 PLN brutto, C/Z przy tym zysku i cenie 32,5 = 5

ja bym powiedział, ze rynek bardzo dobrze wycenia 2022 - pytanie jak zwykle co z przyszłością.

W styczniu 42K!!! nowych klientów (sic! w 2022 ambicja zarządu było 40k kwartalnie, teraz podnieśli ambicje do 40-60k kwartalnie i zrobili to w jeden miesiąc! ja wiem, ze aktywcja z darmowa akcja moze dostarczyc kijowy traffic, ale jaka bedzie tego skala to nikt kto nie jest wtajemniczony w wyniki nie jest w stanie ocenić. poza tym jest jeszcze za szybko, żeby jakiekolwiek wnioski wyciągać.

przeszlo mi przez mysl, zeby puscic jutro czesc pakietu i moze odkupic troche taniej, ale w sumie mi sie to nie spina bo cena imo i tak jest promocyjna
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Jantar [37.248.163.*]
    No i jak wybitni znawcy i hejterzy? Kto miał racje? Przepraszać na kolanach. Za pokutę możecie isc na pielgrzymkę do Torunia. Ostrzegałem ale jesteście zaślepieni totalnie. Zero rozumu, typowy elektrorat Partii
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Bolo [5.184.93.*]
    Tutejsze nagony to porażka- nie licz ze cokolwiek napiszą. Każdego racjonalnego i myślącego wyzwą od „trolla” i „spadzia”. Opis w punkt!!
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Posiadaczperełki [31.60.134.*]
    mamy cię trollu spadziowy przepraszać za co? że wczoraj było -3% gdzie te wasze -50% no pytam się gdzie?
  • Re: Mamy komplet Autor: ~makler [176.109.165.*]
    Dnia 2023-02-03 o godz. 05:57 ~Jantar napisał(a):
    > No i jak wybitni znawcy i hejterzy? Kto miał racje? Przepraszać na kolanach. Za pokutę możecie isc na pielgrzymkę do Torunia. Ostrzegałem ale jesteście zaślepieni totalnie. Zero rozumu, typowy elektrorat Partii

w cym niby miaółeś rację małpo?
    ps. dalej stoisz z boku? stój dalej, pamiętaj lepiej nie ryzykować!
  • Re: do załozyciela wątku Autor: ~Posiadaczperełki [31.60.134.*]
    Tak dla przypomnienia wierzę,że zapomniałeś, ale wczoraj napisałeś "Dziękuje, postoje z boku. Jutro podbije temat"

• Re: do załozyciela wątku Autor: ~Posiadaczperełki [31.60.134.*]
    tak jak myślałem troll zmienił nick i dalej krzyczy balon,uciekać ubierają itd.
    MIałeś podbić temat hahahaha
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Jantar [31.0.59.*]
    Niektórzy ludzie maja ciekawsze zajęcia niż przesiadywanie w weekend na forum bankiera :)
    Nie miałem racji? Nie było zwały prawie 10% po wynikach? Nie było tak, ze obecność oldboya przed wynikami to sygnał ze będzie zwala? Niczego się nie uczycie.
  • Re: Mamy komplet Autor: ~makler [77.222.244.*]
    Przecież małpo kurs jest ba poziomie sprzed wyników zw dodatku w bezpośredniej okolicy ATH
    Buahahaha
    Co to za barachło ten jantar?
  • Re: Mamy komplet Autor: ~Jantar [31.0.53.*]
    Hmmm chyba było 33,80 a jest 32. To jakby 1,80 zł niżej. W dniu ogłoszenia wyników było 32,40 to jakby 0,40 niżej. Jesli z ciebie taki makler jak umiesz liczyć to chyba nie masz sukcesów na giełdzie. A poza tym pytam konkretnie: nie miałem racji ze będzie zwala? Trzeba umieć czytać sygnały spekuly. Ten fundamentalista tez jest w to umoczony wg mnie
  • Re: Mamy komplet Autor: ~makler [77.222.244.*]
    Buahahaha
    Wyj, ale głośno hahah
[x]
XTB -2,77% 100,52 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.