• jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~pg [79.190.247.*]
    he hedziś dane z fedu o podwyżce stóp procnetowych dobre dane, a są dobre jak na kryzys = PODWYŻKA STÓp O ,25 = zjazd na gpw i początek wielkiej korekty na szerokim oczywiście w tym na pcc
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~Ciekawski [89.78.201.*]
    Chodziłeś do jakiejś szkoły, czy jesteś samoukiem?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.254.117.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.190.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~wacek [109.206.214.*]
    Spoko, mnie tam nigdzie się nie spieszy. Daj znać jak u ciebie samozadowolenie będzie wyglądało za pół roku kiedy będziesz musiał odkupować po 6 zł ;))
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~pg [79.190.247.*]

chłopie , a pomyślałeś że zanim sprzedaż za 6 to kupisz np za 3, 40 he czy masz na oczach , naklejony jedynie banknot 20 zł z napisem dyzio marzyciel ? i łapiesz się na wypociny sss i ect , albo sam jestes ssss ect.
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~on [83.5.142.*]
    do zebrania 4,16 potem pusto
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~Twardy [31.60.73.*]
    Chłopie, to powiedz jak mam kupić 200 k akcji bez podbijania mocno kursu?
    A jak już znajdziesz odpowiedzi, to później odpowiedz jak sprzedać podobne ilości bez zwalenia kursu?
    Bo nie nie interesuje mniej...
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~Twardy [31.60.73.*]
    Ja , jak i wielu innych chcemy inwestować, a ty grać. Taka mała różnica. Ja tu jestem może dwa razy w tygodniu, a ty co dziesięć minut. Następna różnica.
    Ja co poniedziałek kupuję identyczną ilość akcji z prawej, a ty tylko patrzeć możesz. Kolejna różnica.
    Ja znam PCC i moje informacje mają krótszą drogę, a ty bladzisz w ciemnościach.
    Pozdrawiam
    kase na 200 tysi to mam ja , to masz marzenia, tylko tyle tego nie kupie bo to mało płynny papier i nie wyskoczę w porę jak zechcę
    tak tak bo wszyscy co chcą sprzedać muszą wystawić zlecenia żebyś je zobaczył, , a słyszałeś o zlecenie ukrytych ?,to że podciągają na koniec sesji wcale nie oznacza że jutro nie będzie taniej, papier jest wygrzany i musi się schłodzić a otoczenie będzie się pogarszać nawet jak zbiorą na zero bez obrotów niezego to nie zmienia musiałby nastąpić szybki powrót nad 4,30 na duzych obrotach i tak utrzymany jak odpadnie to lipa
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Wszystko się zgadza tylko musisz zrozumieć, że jak ktoś inwestuje na dłuższy okres to taka zmienność jaka jest teraz w zupełności go nie interesuje. Kapujesz czy jaśniej ?
    ja kapuje tylko nie rozumiem ludzi którzy nie realizują zysku jak go mają, strategia kup, i trzymaj to nie te czasy nie ta faza runku , przed hossą o ile nastąpi jeszcze jedna duza fala spadku może taka że ceny spotkają się na szerokim rynku z cenami z X 2022 ,
    po 2 idą gorsze caszy dla przemysłu .. Ponadto udowidniono że aktywne zarzadznie papierem zwielokratnia zyski . No ale jak się kapitał na grę w bierki to faktycznie szkoda zachodu
  • Re: jak tam wasze wybicie sssleszcze ? Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Mnie jakoś nie przekonujesz ?
    Doświadczenie mam 18-sto letnie na giełdzie i mogę powiedzieć, że na inwestycjach długoterminowych wyszedłem lepiej (przykład już Ci podałem). Oczywiście lubię też sobie "pograć" na krótko ale mniejszym kapitałem (10-15% portfela).
    PCCExol jest tą pierwszą spółką (wyniki z roku na rok coraz lepsze, inwestycje na ukończeniu itd.) to dlaczego nie trzymać ją na dłużej ?
    Faktycznie mogłem ją sprzedać w przedziale 10-13zł ale tego nie zrobiłem za to wyczekałem jak spadła i po 1Q 2022r zacząłem ją mocno dobierać bo sądzę, że warto.
    Zobaczymy jak będzie ale aby się przekonać trzeba niestety trochę poczekać.
    Pozdro

[x]
PCCEXOL -0,40% 2,50 2025-10-30 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.