Tak obserwuje co się dzieje i tak myślę że nie wszyscy ogarniają spółkę. Naprawdę inwestował ktoś z Was pod Space Mechanic? Przecież ta gra jest bez znaczenia. Oczywiście fajnie jak by coś zarobiła ale nie pod to idzie gra. Spółka odpowiada na wszystkie komentarze, prowadzi transmisje ale i tak liczy się tylko baza graczy z PlayWay, którzy przy premierze dostaną info i zniżkę , a wszystkie Car Mechanic i podobne mają zacną bazę graczy. Tak więc czekajcie na Truck Mechanic, a ten cały Space to ze śmiechem. W prolog Truck grało na dzień dobry blisko tysiąc ludzi i mimo że sporo czasu minęło codziennie ludzie grają. Te gadki o braku funduszy i że nie dowiozą to jest próba wyłudzenia waszych akcji. Nie sądzicie chyba że PlayWay pozwoli nie dowieść tematu przed samą metą? Ja zwiększyłem się i czekam spokojnie, a Ty co byś nie wymyślił to powodzenia na bananowym szlaku.
Po porażce z pełna wersją truck mechanik też tak będziesz pisać, tylko nie będziesz miał już innych tytułów w zanadrzu. Wszyscy liczyli na space mechanik bo miał wyższa wishliste niż truck. Ale jak widać gracze olali już symulatory mechanika. Tak więc dobieraj sobie dobieraj. Tylko zostaw na uśrednianie po emisji, bo kupisz jeszcze poniżej złotówki.
Pewnie że będę dobierał. Moje pieniądze i moja sprawa. Od 15 lat słyszę że jestem dawcą kapitału i jakoś dziwnym trafem pomnożyłem ten kapitał. Prolog to nie gra i mało mnie obchodzi ilu ludzi gra w prolog. Przyjdzie pełna wersja to baza graczy z PlayWay dostanie info o grze z promocją i wtedy zagrają. Po co grać w prolog, skoro pełną wersję można do 2h oddać. Wystarczy chyba żeby wiedzieć czy chce w to grać? Dziwnym trafem wpadacie tu falami i próbujecie wszystkich uświadomić jaka to spółka bez przyszłości. Prawda taka, że na spółki bez przyszłości ja nie zaglądam i ty też nie.
15 ocen :) Czyli rozumiem królika i wszystkich znajomych i rodziny królika? :) 4 osoby grające :) Powiedzieć że ta gra to katastrofa to nic nie powiedzieć.
w/w post traktuje, że na spółki bez przyszłości nie zaglądają szanujący się
niestety z oceną pt przyszłość spółki jest podobnie jak z bazowaniem na wykresach- najczęściej po czasie / po faktach , na zasadzie komentarza tworzy się "teorie"