Nie taki wilk straszny jak się wydaje. Tak jak pisałam, trzeba mu to umożliwić i jesteśmy na dobrej drodze. W jedności siła popytu. Konsekwentnie rynek robi swoje.
Ooo, a co to Sandman z Hub Tech uciekłeś na Izostal??? Miałeś ponoć tam zgasić światło, a tu taka niespodzianka... Światło zgasło bez Ciebie, ha, ha, ha.....
Dnia 2023-02-03 o godz. 18:09 ~jaccoo1 napisał(a): > Ooo, > a co to Sandman z Hub Tech uciekłeś na Izostal??? > Miałeś ponoć tam zgasić światło, a tu taka niespodzianka... > Światło zgasło bez Ciebie, ha, ha, ha.....
Kolego, na IZOSTAL to ja jestem dłużej niż na HUBTECH :) BTW jedno nie wyklucza drugiego. Tu nie jest jak widzisz forum HUBTECH :) a na HUBTECH nie jest forum IZOSTAL :),więc proszę nie zaśmiecać :)
jeszcze na Medicalalgorythmics mnie znajdziesz oprócz Huby :) - żeby zaoszczędzić Ci trudu szukania :) - ale tam też proszę pisać na temat :)
Uważajcie na gościa o nazwie sandman76, podszywa się pod nie swoje IP i opowiada że będzie gasił światło. Na HUB - TECH siedział, opowiadał farmazony, że łapie dołki, że ostatni zgasi światło a jak prezes z ekipą wydymali akcjonariuszy to uciekł.....
Dnia 2023-02-03 o godz. 23:05 ~jaccoo1 napisał(a): > Uważajcie na gościa o nazwie sandman76, > podszywa się pod nie swoje IP i opowiada że będzie gasił światło. > Na HUB - TECH siedział, opowiadał farmazony, że łapie dołki, że ostatni zgasi światło > a jak prezes z ekipą wydymali akcjonariuszy to uciekł.....
Myślę że szczególnie Aga i Kenobi na pewno czują się ostrzeżeni :) Szczerze mam to gdzieś że masz takie samo IP jak moje :)
Luz, konsekwentnie skupuję akcje, mam koncepcję, że nadmiarowe zyski (te spoza prywatnego kapitału) ulokuję z dywidend sp. z o.o, gdyż mój biznes mimo, że ugruntowany i dobrze prosperujący generuje dość sporo czasu administracyjnego. A mam 52% udziałów w spółce, gdzie czuję już nieco znużenie. Pozdrawiam wszystkich inwestorów, Kenobi