Czasem lepiej zrealizować mniejsza stratę , i nie kupuje się spadających noży ani się nie uśrednia tyle rad ile ludzi . Tu nie jest problemem kurs tylko że zainteresowanie spółka całkowicie umarło taki jest NewConnect :)
Labocanna Yolo Letus Devoran etc to wcześniejsze spółki Kici zobacz ile tam boczniak trwa :) nie mówię że tu nigdy nic nie będzie ale raczej już nie w tym roku tym bardziej że zaraz GPW zanurkuje jak zaczną na Ukrainie się kotłować może po wakacjach coś ruszy dlatego narazie się przyglądam jest teraz wiele innych okazji ?
Yolo w maju zawiesili notowania bo spółka jest winna US łącznie 28 mln złotych we wrześniu je odwiesili dlatego poszło do góry po spekulacje że może US odpuści to wszystko To jest giełda wszystko się może zdarzyć jednak najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki
że czeka tutaj bardzo długi boczniak zbyt duży akcjonariat FF będący zawieszony na wyższych poziomach do tego zainteresowanie spółka prawie zerowe ja piszę fakty ani żeby naganiac na sprzedaż ano ani na kupno każdy inwestuje sam natomiast hurra optymizm należy mocno studzić bo czasem żal się robi nowicjuszy sam te same błędy popełniałem lata temu :)
I popełniasz nadal bo zostałeś mistrzem dołka i teraz mądrości o studzeniu entuzjazmu, a przecież bez niego nie ma wzrostów. Mamy pat I czekamy, a ja liczę, że zostaniesz mistrzem górki. Hehehe
Myślę że ty póki co kupowałeś na górce stąd te wywody a ja sobie obserwuje co tu się wyklaruje na NewConnect trzeba uważać i iść z trendem.jak leci ciąć straty jak będą perspektywy spekulacyjnie wejdę być może zobaczymy
Mylisz się więc nie myśl tyle bo ci nie wychodzi. Czekaj i pisz wywołując odpowiedni nastrój, a gdy jakimś trafem zacznie rosnąć to pisz jeszcze więcej I czekaj na górkę. Kup na szczycie i zostań miszczem...