ee mistrzowie nocnika niki jakieś nowe te na ss ect. pozmieniane na inne ( głupio być leszczem nie), jak tam wasze wybicie chyba kierunki się wam pomyliły, ten co robił za wsparcie na 4,16 juz wisi na 4,17 jako opór , ee ale "miszcz?
pg leszczu szkoda, że myślenie cię boli tak jak 95% tego narodu, a do tego groszem nie śmierdzisz. Dobra rada za free jak masz jakąkolwiek zdolność to weź kredo i kup akcje PCX za wszystko i to przy obecnej cenie a zarobisz bardzo dużo. Ponadto zacznij czytać ze zrozumieniem ale to chyba za dużo wymagam od ciebie.
pg zajrzyj tu za 3 lata, sprawdź jakie są dywidendy i wtedy sie odezwij dlaczego nie kupiłeś i gdzie miałeś rozum :) a nie tera sie podnieca czy parę procent w górę czy w dół pójdzie :))
Dnia 2023-02-01 o godz. 13:59 ~Tym napisał(a): > pg zajrzyj tu za 3 lata, sprawdź jakie są dywidendy i wtedy sie odezwij dlaczego nie kupiłeś i gdzie miałeś rozum :) a nie tera sie podnieca czy parę procent w górę czy w dół pójdzie :))
kiedy wy dzieciaki z leszczynowego kółka pojmiecie że za 3 lata to może swiata wogóle nie być a nie tylko pcc , jak można być tak ograniczonym intelektualnie , żeby sobie taki horyzont wyznaczać w oparciu o szklaną kulę zresztą , ale rozumiem jak sie " zainwestowało tysiąc złotych bs nawet 10 tysi takie tam zaskórniaki na hamburgery na mieście to może zakopać na 3 lata a nożs sie potroi czy wiecej jescze rozmnoży . Ale na miłośc nie mierzcie leszcze swoją miarą innych chcących wsadzić zdecydowanie większą kasę w papier dla mnie każde 10 gr to kasa którą nie da się pogardzić , a dla was to kilka groszy ot tak to róznica miedzy mmą a wami planktony giełdowe
pg leszczu nareszcie się przyznałeś że kasą nie śmierdzisz i za 0,10 gr nawet laske zrobisz i tutaj jest różnica między Inwestorem a zwykłą ku...... która sprzeda się za parę zł.
Zrozum leszczu, że my mamy na chleb i nie sprzedajemy się za grosze tak jak ty ha ha ha. PORAŻKA JAKI LESZCZ Z TEGO pg I GŁOS ZABIERA . ha ha ha.
ha ha ha no kółko wzajemnej adoracji taka rada dla was ha ha ha jak chcecie zarabiać takie grosze to proponuję spólki balonowe bo tam na takich leszczach jak wy zarabiam np. sundragon w 2 dni poszedł 40% do góry i zarobiłem parę groszy żeby tutaj zainwestować i inne spółki ( balony) gdzie spekuła ubiera takich jak wy w akcje. Natomiast co do mądrości to jak brakuje ci na chleb lub lody napisz nr. konta to ci wyślę i nie ośmieszajcie się nawet jak na to fajansiarskie forum to porażka
Dnia 2023-02-01 o godz. 14:41 ~Nina napisał(a): > ale pg, to ty dzwonisz... > Oni wypisują swoje marzenia, a ty się wtrącasz ze swoimi mądrościami w których ich obśmiewasz. No to masz reakcję.
3 zł to dla ciebie górka inteligencie? Widzisz, nie kazdy się napala na 2 gr zysku, jakbyś w ogóle wiedział na jakiej spółce jesteś i jakie inwestycje tu są na ukończeniu i w trakcie to byś się nie ośmieszał, ale ok. Każdy ma prawo do swojego zdania, ale trzeba było od początku się przedstawić jako hazardzista, a nie inwestor skoro dla ciebie 3 lata to niewyobrażalnie odległa perspektywa nie do ogarnięcia rozumkiem.
ręce opadają na takich nocników jakie dzieciaku 3 zł co ty bredzisz jak a górka , jakieś dopalacze łykasz bo nie kumam , czytanie ze zrozumieniem trudne czytanie nie miszczu ? wy leszcze nie wiecie że papier rośnie falami po fali wzrostowej jest fala spadkowa a tak a propos groszy moje grosze to kilka tysi wasze na butelkę coli co najwyżej , pora se uświadomić gimbusy na sss i ect. że wy gracie w lidze osiedlowej ja w ekstraklasie . Baj baj
3 lata to on może jest na bananie i wieży w bajki i inne infa na których ktoś zbija kasę zamiast poczytać i pomyśleć no ale z myśleniem to przesadziłem większość myślenie boli
Dnia 2023-02-01 o godz. 14:56 ~Kirikou napisał(a): > Ja byłem takim "ograniczonym intelektualnie" i kupiłem za 15k zł akcji CDR. Sprzedałem po prawie 10 latach w 2020roku .. > Czołem
faktycznie jest sie czym chwalić na 10 lat ? żenada gdybyś kupił na rok mercatora po 10 a oddał np za 700 to bym uznał żeś best of the best , lub np jsw po 30 o oddał za 60 za pól roku to roumiem ale 10 lat trzymaj i zapomnij dziwne jakiieś no chyba, że za 10 tysi a le jak ma sie pól banki na iwestycje to się nie zostawia kasy przypadkowi , przez 10 lat jest szansza że z ołowiu złoto się zrobi jak gówna nie kupisz i nie upadnie , ale jaka w tym twoja zasługa bo nie kumam ?
Takie dzieciaki jak Ty w życiu tego nie zrozumieją chyba że na fali ostrej bessy pourywa wam łapki. O dojrzałości inwestora świadczy jego strategia oraz cierpliwość w jej realizacji. Ktoś kto zarabia kilka tysięcy % w 10 lat to jest ktoś, natomiast ktoś kto zarabia pare % intra dziś równie dobrze te % może stracić jutro. Nikomu nie życzę strat ale takim narwańcom jak ty należy się surowa lekcja od rynku.
Dnia 2023-02-01 o godz. 22:18 ~Omar napisał(a): > Takie dzieciaki jak Ty w życiu tego nie zrozumieją chyba że na fali ostrej bessy pourywa wam łapki. O dojrzałości inwestora świadczy jego strategia oraz cierpliwość w jej realizacji. Ktoś kto zarabia kilka tysięcy % w 10 lat to jest ktoś, natomiast ktoś kto zarabia pare % intra dziś równie dobrze te % może stracić jutro. Nikomu nie życzę strat ale takim narwańcom jak ty należy się surowa lekcja od rynku.
kilka tysi? nie żartuj tyle to ja prowizji płacę rocznie na swoim rachunku , a mam zniżkę za obroty cirka 3 mln
Hahaha jsw w pół roku K -30 S-60 to 100% . Ja miałem miesięcznie 220% i tak przez 10 lat nie robiąc nic!!! Co do Mercator to go też miałem po 10zł ale zachowałem się jak „leszcz” i oddałem po 55zł...
Widać że 4.15 to dosyć silny opór z którym jest mały problem ale widać że chcąc nie chcąc i tak walor jest zbierany. Według mnie trend już jest jednoznaczny i w tym kwartale wszystko się wyjaśni pozostaje czekać na wyniki czy zapowiedzi spółki. Warto pamiętać że ceny gazu poszły sporo w dół a to powinno działać na plus.
Pozdrawiam!!
To oni kupują gaz na giełdzie w hurcie czy płacą stawki obowiązujące w danym kraju.?Bo ja mimo tego , że gaz jest tańszy niz przed wojną to ciągle płacę więcej niż przed wojną i jakoś nie zapowiada się abym płacił taniej.
Już są zapowiedzi obniżki cen o 19% od kwietnia dla małych i średnich przedsiębiorstw. Jeśli kupują na giełdzie to już od dłuższego czasu mają niższa cene