Zobaczymy co dalej. Nie ma chętnych do sprzedaży po obecnej cenie. Ruch wyraźnie się zmniejszył a papier mimo to niewiele się cofnął w ruchu korekcyjnym po ostatnich wzrostach. Dotarliśmy do linii trendu i trwa od jakiegoś czasu konsolidacja pod nią. Kształt konsolidacji przybiera formę trójkąta zwyżkującego, obroty się zmniejszają. Teraz zgodnie ze sztuką powinny się pojawić sępy chcące wydrzeć ostatnie akcje ze słabszych rąk. Pozdrawiam cierpliwych
Dnia 2023-01-31 o godz. 20:37 ~AntyTroll napisał(a): > Polecam zgłaszać jego posty do moderatora. Co do tytułowej formacji- nie jestem zwolennikiem AT ale to ma sens.
Co do AT już popisałeś, o akumulacji przez fundusze też. Póki co to prawie -10 %.
Oczywiście że tak... Już niedługo. Moim zdaniem ostatni większy wzrost przy zwiększonych obrotach to było już wyjście z trójkąta tworzącego się od początku pandemii. Chwila wyczekiwania, zbierania akcji i...
Ja tam jestem spokojny o przyszłość. :)
Pozdro dla cierpliwych
Ile można tak między sobą przerzucać? Czas na jakieś rozwiązania. Wskaźniki zdążyły się schłodzić w ostatnich tygodniach. Na dłuższym interwale wykres wygląda byczo i pod to tu gram
Dnia 2023-02-06 o godz. 11:55 ~akcjonariusz napisał(a): > Ile można tak między sobą przerzucać? Czas na jakieś rozwiązania. Wskaźniki zdążyły się schłodzić w ostatnich tygodniach. Na dłuższym interwale wykres wygląda byczo i pod to tu gram
Ty grasz? Zawsze piszesz to samo ale: "O i pierdoła we własnej osobie. Ty gościu nie widzisz, że nikt tu nie nagabuje na spółkę. Mają po prostu dość twojego ględzenia. Naprawdę zaszyj się gdzieś na drzewie bo nikt tu nie potrzebuje twoich "mądrości" Jak cie widzą tak cię piszą.
Dnia 2023-01-31 o godz. 16:43 ~akcjonariusz napisał(a): > Zobaczymy co dalej. Nie ma chętnych do sprzedaży po obecnej cenie. Ruch wyraźnie się zmniejszył a papier mimo to niewiele się cofnął w ruchu korekcyjnym po ostatnich wzrostach. Dotarliśmy do linii trendu i trwa od jakiegoś czasu konsolidacja pod nią. Kształt konsolidacji przybiera formę trójkąta zwyżkującego, obroty się zmniejszają. Teraz zgodnie ze sztuką powinny się pojawić sępy chcące wydrzeć ostatnie akcje ze słabszych rąk. > Pozdrawiam cierpliwych
A może nie ma chętnych do kupna a nie tylko do sprzedaży?