• Obkupiliśta się po 300 zł incele..? :-):-):-))) Autor: ~Afrodyta [109.206.198.*]
    Nie..? Jak mi przykro... :-(:-(:-(
  • Re: Obkupiliśta się po 300 zł incele..? :-):-):-))) Autor: ~Kret [188.147.8.*]
    Część pulchna. Masz jakieś problemy emocjonalne że tyle tych buziek produkujesz? O 300 jest mowa w dłuższym okresie czasu .
  • Re: Obkupiliśta się po 300 zł incele..? :-):-):-))) Autor: ~Afrodyta [109.206.198.*]
    Hehe... w długim powiadasz...hehe...
  • Re: Obkupiliśta się po 300 zł incele..? :-):-):-))) Autor: ~Kret [188.147.8.*]
    Kęty ścięły prawie o połowę prognozę zysku za 2023 w stosunku do 2022 . To ile cena na zysk wyniesie 12 ? Przy tym chodzi po prawie 3 wartość księgowa i to ma rosnąć ? Ja rozumiem że firma dobra nie mam nic do niej ale po prostu jest droga w stosunku do innych. Ja wiem że możemy mieć obok siebie 2 działki powiedzmy 1hekrar i Tu będziesz mówić że Twoja jest warta dla Ciebie 1mln zloty ale obok taka sama nawet lepszej klasy z lepsza perspektywa kosztuje 300 tys ale Ty się upierasz że Twoja jest warta 1 mln i może i jest tyle warta chodzi tylko oto że ta obok jest za 300 a to jednak ma znaczenie przy wycenie Twojej. Ale Ty nie będziesz w stanie dyskutować co pokazujesz pierwszym swoim postem. Nauczyłaś się jakiegoś nowomodnego słowa i próbujesz tu się wyróżnić bo masz super ekstra epitety.
  • Re: Obkupiliśta się po 300 zł incele..? :-):-):-))) Autor: ~Afrodyta [109.206.198.*]
    Powiedz to właścicielom działek o nazwach Dino czy CDR, żeby daleko nie szukać... hehe... Co do Kęt to wystarczy spojrzeć ile zysku miała spółka, gdy była notowana po 300 zł, żeby widzieć, że mokre marzenia chcących kupić po 300 zł sa nierealne... Później zyski zaczęły rosnąć i jakoś cena nigdy nie dobiła do 1000 zł, choć wg ciebie powinna, bo niby cena powinna być proporcjonalna do zysku... hehe.. zdradź też swoją teorię właścicielom akcji spółek, co przynoszą straty... hehe... powinni palić papierem w kominku... hehe...
    Masz po prostu sentyment kierujesz się emocjami . Wystarczy tam przejść przez płot w tych Kętach i jest tam dużo bardziej kolorowo i bezpiecznie ....
    A ty jesteś ten Kret znany z kreciej roboty na Gobarto?
    Jak by zdobyli w wezwaniu 95 procent akcjonariusze mieli by już pieniądze w kieszeni i roszczenie w sadzie o niegodziwą cenę wykupu przymusowego . A tak mają dalej swoje 8. Byłem za powyższym scenariuszem. Ale co to ma do rzeczy ? Niepotrzebnie szukasz personalnie szukaj rzeczowo. Wiesz że wycena Kęt jest w tej chwili godziwa i chciałabyś żeby była napompowana jak Dino czy co tam wspomniałaś. Trzeba szukać ceny niegodziwej z okolicznościami które wskazują na zmianę tej wyceny
[x]
KETY -0,05% 918,50 2025-11-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.