Nie to nie to. Kliknij na nazwę gry w aktulanościach ULG to cie przeneisie na strone steam https://store.steampowered.com/app/992840/Car_Wash_Simulator/
Ależ potrafię sprawdzić :) Ty jednak najwyraźniej nie różnicy pomiędzy tym że gra ma jakąś wishlistę, a że jest na określonym miejscu na wishliście. I najwyraźniej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, no ale najwyraźniej trudno od ciebie tego wymagać ;) Gra z wishlistą 460 to bardzo słaby wynik, bo wychodzi na to że na liście życzeń (to po polsku wishlista, jakbyś tutaj też potrzebował wyjaśnienia) jest zapisanych tylko 460 osób.
No chyba jednak nie potrafisz. To jest miejsce w rankingu. Jak jakaś gra jest na 1 miejscu znaczy, że bardzo dużo osób chce ją kupić a w twoim mniemaniu 1 osoba xD xD
Chętnych natomiast jest ponad 6000 osób. Nadal nie jest to jakiś oszałamiający wynik ale ziarnko do ziarnka i zysk netto zawsze na plusie.
No przecież o tym samym napisałem :) Gra jest na 460 miejscu na wishliście a nie że 'ma wishlistę 460' Rafaelitos powinien w tym przypadku napisać, że tytuł ma wishlistę ponad 6 tys chętnych, lub że jest na 460 miejscu w rankingu listy życzeń.
Dzięki za oświecenie Sherlocku. Na pewno każdy zrozumiał o co mi chodzi, no może nie każdy... Jakby gra miała wishistę 400 czy 500 chętnych to ani spółka, ani ja, ani nikt inny by nie informował, że przejęli ją od Movie Games. Inna sprawa, że wishlista tej gry jest bardzo stara. Zobaczymy jak pójdzie development gry, to jednak że jest już około 500 miejsca na globalu to już jest pewien handicap.