• niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~macrone [31.6.159.*]
    a to niestety oznacza powrót do bazy na 11xx
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    na 7 :)
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~dejw [176.221.120.*]
    Haha. Na 5. Przecież to śmieciuch
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~TezNaHaku [188.146.138.*]
    Haha. Dobre dejw. Myśle że tu jest taka leszczyzna, że w to uwierzyli hahaha.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: leser1 [5.184.236.*]
    Bo wszyscy chcą zaraz 100%, i tak co tydzień 100%.
    A grono zainteresowanych akcjami jest bardzo ograniczone, nie ma więc popytu który może wywołać wzrosty. Wręcz ten co jest to nie potrafi utrzymać kursu.
    Będzie więc osiadać do kolejnego info.
    Haha. Tak, od wczoraj fundamenty w MDG się zmieniły. Jest dramat, inwestor powiedział że tak się nie bawi i zabiera swoje akcje po 44zł, do tego FDA odwołało przyznanie certyfikatu, patent okazuje się że jest na nowy smak lizaków, a 3 mln $, które wpadło w styczniu zarząd przeznaczył na nowy jacht dla prezesa. Wywalajcie akcje puki dobra cena. Jeszcze chwila a sam Was wyleszczę koniec z zabawą w dobrego wujka.
    Wyleszczaj, też skorzystam :-)
    Prawo popytu i podaży tu robi swoje, brak zainteresowania sprzyja osiadaniu lub zbiciu kursu niskim kosztem a ludzie nie potrafią siedzieć na dłoniach tylko siedzą z palcami na przycisku Enter :-)
    Spoko. Widzę że po części też już jesteś wyleszczony. To dobry znak. Resztę oddacie do 18. Bo przecież tu 50 i 100 może być. No nie? Haha. Po co mi taki kiepski akcjonariat. (Piz dusie) co sypią jak leszcz bo się połakomili na pare groszy.Tak jak napisałem taki akcjonariat mi niepotrzebny. Bon Voyage. Nie znasz dnia ani godziny. Całusy dla elektoratu.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~autor [31.6.159.*]
    w tego inwestora po 44 to nie wierzę ale liczę że żydki jednak z czasem zadbają o rozwój firmy i tak jak na novicie sporo kasiorki tu zarobie. Nie przeszkadza mi że spadamy bo planuje na niższych poziomach dokupić towaru w wiadomym celu , po wyżej 16 nie skupywałem jednak że na obecną chwilę jest tutaj za drogo. Przecież nie ma zysków i do póki nie będzie nie ma co liczyć na solidne wzrosty..
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Ale w co nie wierzysz, że Biofund dał 44.27 za akcję? A to ściema z tym espi jednak była??
    No to powrót na 7.
    A co do pokazywania zysków, to tak jak już pisałem - przyszłość jest po to żeby ją dyskontować. Po ile był Bumech kiedy pokazał zyski?? Spółka, której zaglądało w oczy bankructwo chodziła po 6-7. Jak pokazywała zyski, to była po 300 z hakiem. Teraz wyszła z zapaści, ma inwestora, strategię rozwoju, bazę klientów kilkanaście razy większą niż dotychczas, zapewnioną płynność finansową aż nadto (po niespodziewanym zwrocie 3 mln. dolarów). Możecie czekać na peronie na dalsze niespodzianki, ale tu już 3 razy był zaskok. Nic się nie uczycie. Napisałem Wam, że każda korekta jest na wyrwanie akcji, które po fundamentalnym zwrocie o 180% nadal są SKRAJNIE NIEDOWARTOŚCIOWANE. Paradoksalnie nawet cieszy mnie ten brak wiary. Idę o zakład, że jeszcze przed raportem kurs wróci do kanału 30-35, z którego wypadł przez opisane już turbulencje. A potem Spółka zostanie dostrzeżona przez szeroki rynek i poważniejszych graczy. A na końcu, jak już spłyną te wyniki, na które czekasz, to już będziemy w środku FOMO :)

Cmox

PAD
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Masz ode mnie łapkę w górę:) raport 27.04 jak się doszukałem, i wtedy 30-35? Hmm biorę w ciemno:) ogólnie słusznie prawisz
    Niki, do raportu w kwietniu w MDG się tyle wydarzy, że do tej pory zasypią nas dobrymi espi. Ale,co ja tam wiem. Co nie?
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Dejw tu się zgadzam, jest szansa i to spora ze tak właśnie będzie. Po to siedzimy tu razem i z ta nadzieja ze info podbija kurs. Póki co czeka nas retest wsparcia na 15. Czy tam dotrze zobaczymy, ale musi się obronić, inaczej znów kanał i kiszonka. Co nie?
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Racja [89.64.40.*]
    W tym wypadku wróżysz z fusów bo nie wiesz jakie i ile będzie
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~TezNaHaku [188.146.138.*]
    Maliniak taka retoryka do spekulantów nie dociera. Dopiero jak każdy zostanie na peronie. Oni myślą że na nich czekają, żeby im tanio akcje sprzedać i znów zrobią sobie kółeczko. Naiwniaki. Ja dziś ładnie zebrałem. Czekam na następne.
    Tu Maliniak masz sporo racji. Zawsze porównywałem MDG do Bumechu nawet były zakłady gdzie będzie MDG a gdzie Bumech za niedługi czas. Myśle ze Ci, któży się posłuchali i sprzedali BMC kupując MDG nie żałują. Ja na BMC byłem od 2,8-2,9 a pożegnałem się jak był poziom 80-90. Tu będę siedział dłużej a czy z tym akcjonariatem czy z innym. Dla mnie to już bez znaczenia.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~MDGna100 [188.146.134.*]
    To po co trzymasz?! Za moment Brdzie tanio jak barszcz! Sam o tym mówisz. I nikt nie będzie chciał brać! Bo może po za Tobą. Przeciż tu zero wyników. Spółka z dopy. Matacze i cwaniaki z Ameryki. Boże jakie tu są leszcze. Dostaliscie spółkę i wszystko na tacy a dajecie się dymać technikom od AT bo Wam wmówili ze zleci. Ja się tak poślizgnąłem na 8 i sprzedałem bo korekta jeszcze i wróci na 6. A teraz mam średnią 13,8 i choćby skały srały nie sprzedam chyba, że będzie 100 a myśle że może być nawet już w tym roku.
    Jak do tej pory nie sprzedałem ani jednej sztuki, a ostatnie zakupy miałem w przedziale 12,8-13,50 i tak siedzę z nadzieją że dobiorę w tym przedziale bez psucia średniej.
    Mam nawet akcje co mi XTB kupiło z przebitki 100% bo reklamacji nie uznali.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Pensje [212.244.241.*]
    Koniec miesiąca - ludzie pensje dostali i będą kupować póki jest promocja - zamiast po ok 18-19 to chcą kupić po ok 16 czy zdążą i ile zobaczymy - ktoś kupi za tysiaczka - ktoś inny za 5 tysiaków a ktoś inny za 15 tysiaków - ludzie nie są głupi w tym sensie, że rok temu cena była podobna - ale wtedy był problem z płynnością, brak Inwestora strategicznego i branżowego w jednym, teraz są nowe umowy i ok 30 mln cashu na funkcjonowanie i rozwój - plus dobre wyniki za 3Q i pewnie jeszcze lepsze za 4Q - tu kółkowicze zostaną bez akcji i będą wyć na forum jak kurs będzie zasuwał kierunku 20 PLN!
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Mati [188.147.100.*]
    Tak jest - ja kupuję dzisiaj za 10k może to dla wielu z was nie są duże pieniądze ale na ten moment tyle. Później jeszcze dokupię - bo wierzę w tę firmę i to absolutnie świadoma decyzja.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Leszczyk [217.173.4.*]
    Niestety Tak jak większość rekinów tutaj pisze tylko niżej może być. Tylko każdy na to liczy aby taniej kupić..zobaczymy. ciekawy walor.
  • Re: niestety nie ma potencjału do wzrostu ! Autor: ~Promocje [212.244.241.*]
    Promocje są dobre - tylko często szybo się kończą - tu będzie podobnie, a szkoda bo jeszcze bym kupił taniej
  • Ip 31.6.159 Autor: ~Piracik33 [178.255.45.*]
    Czyli znow zmieniamy narracje, tym razem sie wyprzedalo na gorce i naganiamy zeby nizej odkupic. Najlepsze jest to ze wy sie wogole z tym nie kryjecie i robicie z siebie błaznów . Tak leniwych naganiaczy to nie widziałem na forum. Za co te fundy wam płacą:):):) co sie zmienilo przez 3 tygodnie ze napierw pisaliscie o 10zl pozniej o 100 a teraz znow na 11 Żenada to malo powiedziane. Nie udzielam sie na forum ale takiej okazji nie odpuszcze zeby pidbijac wasze spekulacyjne gierki
[x]
MEDICALG -1,59% 33,95 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.