Dnia 2023-01-30 o godz. 12:55 ~Kirikou napisał(a): > Fajnie tak dobrać jeszcze przed odpałem.
Do wyników się nie spodziewam. (swoją drogą mogliby już podać harmonogram wyników w 2023). Niestety PCC nic nie zaraportowało, nie ma prognozy wyników, żadnego wywiadu z prezesem
Mogli by coś podać w stylu infa dzisiejszego Cognoru? Wynikam się pochwalą w marcu a do tego czasu trzeba na korektach zbierać w ramach możliwości ! Pozdrawiam
Dnia 2023-01-30 o godz. 13:17 ~Kirikou napisał(a): > Mogli by coś podać w stylu infa dzisiejszego Cognoru? > Wynikam się pochwalą w marcu a do tego czasu trzeba na korektach zbierać w ramach możliwości ! > Pozdrawiam
Cognora też mam i od 22 grudnia było wiadomo, że będą takie wyniki. Niepewność była tylko co do dywidendy. No i pomogły ogromne zakupy prezesa. Na exolu absolutna cisza informacyjna. A byłoby miło jakby ogłosili politykę dywidendową, powiedzmy na najbliższe 3 lata
Kiedyś też miałem. Widzę że w tamtym roku zapłacili 15gr dywidendy a w tym roku to już chcą wypłacić sporo więcej. Liczę, że jak wyniki na PCCExol będą dynamicznie rosnąć to i na dywidendzie też będzie spory progres?
Dnia 2023-01-30 o godz. 13:48 ~Kirikou napisał(a): > Kiedyś też miałem. > Widzę że w tamtym roku zapłacili 15gr dywidendy a w tym roku to już chcą wypłacić sporo więcej. > Liczę, że jak wyniki na PCCExol będą dynamicznie rosnąć to i na dywidendzie też będzie spory progres?
Te 15 groszy to było splunięcie w twarz. Teraz 1,23 to minimum przyzwoitości. Mogłoby być i 3 zł. Na exolu liczę na 50% zysku do wypłaty i 40 groszy brutto za 2022
Taka dywidenda marzenie, też bym chciał ale póki inwestują kapitał możliwe że to będzie tylko trochę więcej jak zawsze, a reszta kapitał zapasowy. Po otwarciu nowej produkcji w Brzegu Dolnym można spodziewać się czegoś zadowalającego. Jednak wolę aby Twoja prognoza się sprawdziła.
flaszkę ci postawię jak dokupię jeszcze taniej, a póki co to dziękujemy za akcje w tej śmiesznej cenie. Szkoda, że w arkuszu nie ma dużo akcji bo chcąc teraz kupić biedne 10 k cena wraca do tego co było ale skoro taki z ciebie makler to wiesz, że nie o to chodzi tylko trzeba kupić jak najtaniej i spokojnie odłożyć na kupkę niech rośnie a już za rok zobaczysz dlaczego jest tutaj tylko max 5% myślących osób
Sss to już chyba ma pakiet powyżej 100%. Skupiłeś wszystko co się dało. Masz więcej akcji Exola niż, akcji wszystkich spółek z GPW. Szacunek ludzi ulicy.
spokojnie ty się nie martw o mój pakiet a jak chcesz go zobaczyć to jest wystawiony w kilku zleceniach między 10 a 50 zł i jest tego więcej niż myślisz. Szkoda że tylko pisać potrafisz no ale powodzenia w obserwowaniu i zawiści jak to ma w naturze większość tego narodu.
Na to liczę, że zbiją jeszcze kurs, drobnicę postrszą. Teraz jest dobry moment, jest jeszcze chwila do walnego, trochę czasu do wyników, dywidendy, emocję trochę opadły to i kurs będzie łatwiej zbić, a więc do roboty proszę spółdzielni, mam wolne środki na przyzwoite zakupy
Cieńcy są w te gierki. Myślą, że jak poświęcą pare kilo i zwalą kurs o 7 gr to postraszą długoterminowych inwestorów? mogą co najwyżej odebrać trochę od płochliwej ulicy
ha ha ha dobre i takich podziwiam za brak rozumu i doświadczenia życiowego. ble na wasze nieszczęście powstało coś takiego jak internet i tutaj możecie wylewać swoje żale i frustracje bo gdybyś żył w latach 70-80 to nie przeżyłbyś tygodnia. więc pisz i licz zwoją kasę z eurobiznesu podniecając się przed ekranem i zastanawiając się skąd wziąć kasę na mini-ratkę i nie przejmuj się że żadna kobieta cię nie chce bo nic sobą nie reprezentujesz, a na płatne cię nie stać więc zostaje Adam Słodowy zrób to sam przed ekranem komputera.
Tak nawiasem z IP 91.212 .... piszą różne dziwne istoty, może wy tam w jednym szpitalu jesteście i macie jakieś zajęcia ?
spółka dla cierpliwych którzy zarabiają spokojnie mając czas, a jak to ktoś napisał jak wystrzeli to będą się drapać po głowie i pytać dlaczego. No ale każdy niech ze swoją kasą robi co chce. Tutaj trzeba być cierpliwym i jak delikatnie spada spokojnie dobierać i cieszyć się że tanio jeszcze jest.
Kolejne akcje wpadły po niewielkiej cenie. Nie sądzę ,żeby dalej leciało. Ja na razie kończę już zakupy bo ostatnio jeszcze dużo dokupiłem i starczy. Każdy ze swoimi pieniędzmi robi co uważa, ja myślę że niedługo (w przeciągi maksymalnie tygodnia) wrócimy do wzrostów)
No dalej proszę spółdzielni, śmiało. Zróbcie jeszcze jakiś zrzut. Wystraszone leszcze się do was przyłączą i będzie super promocja na zakup. Trole spadziowe de i inne które powychodziły z nor wam w tym pomogą. Zamiast zbierać, zejdzcie niżej, proszę.
Dnia 2023-02-07 o godz. 11:34 ~Nikoś napisał(a): > Trole spadziowe się uaktywniły, pg, de i innej maści, bardzo mnie to cieszy
he he lesczu masz problemy ze wzrokiem ? bo jakoś nie pisze o dłużego czasu bo nic sie dzieje , secundo zaraz bedzie 6 z przodu bo musżę dobrze sprzedać kpw?