• UF2 update Autor: ~Wędkarz [89.64.6.*]
    https://store.steampowered.com/news/app/1136380/view/3663150123108773468?fbclid=IwAR2RXHg8xiFMtpLtGCQgxkUKc8ciXVYFtZB9bF1GcN0989SOmwBlA_Vjeos

Trochę nie rozumiem, jak do tego wszystkiego doszło (…) -m in. z punktu widzenia kontroli projektu.

Oceny lecą w dół, co na pewno popsuje obecną sprzedaż podczas promocji na Steam.

Proces dewelopmentu do pełnej wersji się wydłuży- a mówimy o flagowej produkcji. Pozostają kwestie wizerunkowe i zaufania community.

Nie jest chyba to koszt- efektywne vs gdyby projekt był robiony przez jednak trochę większy zespół.

Mam nadzieję, że szybko pozamiatają, bo gry mają być większe , ambitniejsze, budżety większe, pytanie czy zespoły dowiozą.
  • Re: UF2 update Autor: ~Alekolekx [88.156.131.*]
    Gra już jest spalona, generować będzie tylko straty. Lecimy na 5 ziko. Na dodatek thief 2 będzie za kilka lat, hunting jeszcze później a priest nie wiadomo czy wogle wyjdzie. Pewnie dlatego prezes likwiduje wszystkie spółki i w przyszłym tygodniu moze będzie info o likwidacji ulg.
  • Re: UF2 update Autor: ~Expert [77.38.93.*]
    Oceny poleciały w dół przed promocja i updatem. Chociaż ostatnie też nie są zbyt dobre.
    Ja nie jestem w stanie zrozumieć jak gra która miała ponad 90% ostatnich pozytywnych komentarzy spadła poniżej 60%.
    Mam nadzieję że to jednorazowa wpadka z UF2 i na premierę gra będzie miała komentarze powyżej 80%.
  • Re: UF2 update Autor: ~Wędkarz [89.64.6.*]
    Kod się posypał.

Update nie dowieziony na promocję. Obecnie są problemy z grywalnością- np. stamina ryb.

Na dziś ta wpadka odbija na miejscu w top sellerach steam, jak i na bieżących ocenach od nowych graczy (…)

• Re: UF2 update Autor: ~ckmdy [31.6.159.*]
    gry i voltaika to przyszłość
[x]
ULTGAMES 0,70% 14,30 2025-10-17 16:46:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.