• Celebrytka i only bio Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    https://plejada.pl/uroda/paulina-sykut-jezyna-olsniewa-wygladem-poznalismy-sekret-jej-wlosow/12rz1rg 

Aplikacja OnlyBio Stories, którą poleca dziennikarka, zapewnia dostęp do bezpłatnego, indywidualnie dopasowanego planu pielęgnacyjnego, a także ciekawych artykułów i filmików instruktażowych. W związku z tym, że przygotowany przez aplikację plan pielęgnacyjny jest spersonalizowany i dobrany do potrzeb konkretnych włosów i skóry głowy, zapewnia on niesamowite rezultaty. Korzystając z niego, możemy mieć pewność, że nasze włosy będą w najlepszej możliwej kondycji – odżywione, nawilżone i bez rozdwojonych końcówek.
    Dzięki aplikacji OnlyBio Stories, zaczęłam od metody OMO, którą polubiły moje włosy. Raz w tygodniu staram się olejować włosy, a moim absolutnym hitem jest szampon-rypacz marki OnlyBio, który usuwa zanieczyszczenia, nadbudowę pielęgnacyjną czy pozostałości kosmetyków do stylizacji. Za sprawą aplikacji OnlyBio Stories już nie zapominam, co i kiedy stosować. Wszystko mam w jednym miejscu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.39.106.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~Beniu [164.127.242.*]
    Lepiej skonsultuj tę opinię z Ramzesem
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~Chudy [5.173.144.*]
    Co ci przeszkadza ze ktoś wrzucił taką informacje. Naganiasz jako Maliniak , Ramzes , 4444 i Kamikadze . Masz tyle innych wątków na sianie nienawiści. Przecież on nie napisał nie napisał o cenie akcji. Smutne masz życie.
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~Kamikadze [37.248.200.*]
    To nic nie pomoże w wejściu na główny
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.43.244.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    Czyżby only bio było tym dla Hubtecha czym wiedźmin dla CDprojekt ...
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~Rozsądek [145.237.4.*]
    No idea jest niezła z tym wiedźminem - jeżeli i te onlybio wypali i wyjdą z tym na Europę czy świat - globalna marka kosmetyków brzmi nieźle.
  • Re: Celebrytka i only bio Autor: ~mix [193.28.84.*]
    Onlybio jest nie tylko ciekawą marką naprawdę dobrych produktów ale też sprytnym marketingowym kołem zamachowym dzięki czemu grupa HubTech jest i będzie coraz bardziej rozpoznawalną na rynkach międzynarodowych. Do tego jeśli dojdą konkretne działania i produkty finalne w InventionBio to plan rozwoju zostanie wykonany z nawiązką! Po to tu jestem :) Nie interesuje mnie najbliższy tydzień, miesiąc czy rok. Choć w tym czasie i tak spółka zrobić powinna zdecydowany krok ku zupełnie innym poziomom.
[x]
HUBTECH -0,81% 0,24 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.