• Nowy w RN Autor: ~Sarb [83.24.109.*]
    Wizjoner z Sopotu
  • Re: Nowy w RN Autor: ~Obiektywnie [83.23.250.*]
    Zaraz wszyscy napiszą ze super ze tamten odszedł bo czystki itp. A prawda jest taka ze tamten swoje zgarnął i się ulotnił, teraz po kolei się wszyscy wymienia i nie będzie problemu. Ciekawe tylko czy stachurski tez wykiwał akcjonariat czy pani prezes jest większa rybą i to ona go wykiwała. Tutaj zreszta jest tak uwsteczniony akcjonariat ze nawet jakby ogłosili upadłość to oni widzieliby jeszcze tutaj akcje po 10 zl. Dlatego tak łatwo wyszło im oszukanie ich
  • Re: Nowy w RN Autor: ~kierowca [31.0.182.*]
    Dotychczas wałkowanie szło na ostro.
  • Re: Nowy w RN Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Już kiedyś prosiłem żebyś napisał ile posiadasz akcji i dalej nie odpowiedziałeś a ślęczysz tu 24h nawet jak powołają św Mikołaja i 10 elfów to niech powołują a co do odblokowania to bez zgody zgadzam się w 100% niech wstrzymują raport ile mogą
  • Re: Nowy w RN Autor: ~kierowca [31.0.22.*]
    A możesz ty się natręciaku zrzędo odtegować.Pisz o spółce a nie do mnie.
  • Re: Nowy w RN Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    A kto tu jest zrzędą poczytaj swoje posty wstecz jak byś miał jeszcze akcje to bym zrozumiał mam nadzieje że zgoda będzie wydana i Ci ten ryj utrą i znikniesz na inne spółki dołować towarzystwo
  • Re: Nowy w RN Autor: yenek1964 [89.64.13.*]
    Dnia 2023-01-27 o godz. 23:51 ~Obiektywnie napisał(a):
    ....Tutaj zreszta jest tak uwsteczniony akcjonariat ze nawet jakby ogłosili upadłość to oni widzieliby jeszcze tutaj akcje po 10 zl. Dlatego tak łatwo wyszło im oszukanie ich

Tępak z ciebie .Nadal wołają za tobą "babolozjad"?

[x]
BRAS -2,95% 0,23 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.