Tutaj będzie wielki spadek. Jak w temacie analizy technologicznej. Musicie sprzedać bym mógł kupić. Tutaj wyżej już nie wjedzie. Zaraz mają ogłosić, że do zarządu wejdzie Albert Rokicki z Longterm Games żeby uratować Playway przed bankructwem - wtedy można kupować z zamkniętymi oczami (albo wydłubanymi też można).
Jak ta magia urwie Ci jaja (o ile masz) to już dawno będzie nowe ATH. Zalecam kupno nadal bez urywania jaj. Możesz jeszcze wejść na ścieżkę mocy. Mam średnią 286 ale ani myślę sprzedawać w takim roku, mimo, że do obecnego poziomu bujało i nadal bujać będzie. Ale kierunek LT jest jeden :)
Hm ... Znalazłem swoje akcje. Miałem je w szafie. Ale nic to. Jak Albert Rokicki wejdzie do zarządu to sky is the limit. Pierwszy polski pies wysłany w kosmos. A tak na serio. Mam Playwaya od dawna. Jedna z najlepszych spółek dywidendowych. Ostatnio musiałem niestety pozbyć się torpolu, bo SP chce swoje brudne łapy na niej położyć i zamiast dywidend będzie żywienie nieudaczników z rodzin oficjeli PiS. A z Rokickim - obserwuję tą komedie, i ludzi, którzy dali sie na nią nabrać. Tam są sami "wybitni eksperci" cyt. Z Rokickiego w zarządzie.