już im kilka razy zrobiłem psikusa ha ha ha i potracili dużo akcji i jak mnie coś najdzie to jeszcze im znowu skubnę kilkadziesiąt kilo. Szkoda że jak już pisałem wcześniej nie ma tutaj kilku osób żeby skubnąć im naraz ta 100 k np. dzisiaj to w poniedziałek działoby się a wtedy poczekać dzień i sam bym ich postraszył znowu. Niestety nie mam pojęcia dlaczego w tym narodzie nie ma jedności i dają się robić w ..... narzekając w domu i tak w każdej dziedzinie życia do tego pozwolenie narodu na takie wały
Dokładnie zrobiłem to samo w przedziale 3.58-3.78 brałem, żebyście mi nie uciekli.Pchnalem ZEPAK na fajnym plusie,ale tu będzie jeszcze lepiej! Nikos Sss nie pękamy!
Niedowiarki kupią po 10 zł i tak zarobią 100-300%.
Nie po to dokupowałem do 3.89 i podniosłem średnią do 2,89 żeby sprzedawać za marne 10 zł. Tutaj dywidenda będzie w okolicy mojej obecnej średniej za 2-3 lata.
Mądrych dobrze poczytać. Trader..uwaga nasdaq,.ale kieriunek do 500 z groszem natgas luka w górę pon? Zobaczymy. Jedynie u nas nie powinno bujać. Long.
Przenosimy się do roku 2024 i mosiek z resztą trolli w kolejce do psychiatry z depresją bo wszyscy tutaj cieszą się z kursu powyżej 10 zł oraz czekają na kolejne potężne wzrosty i dywidendę, a oni już bez pracy i głupot nie mogą pisać. Tak poważnie zostało mi dzisiaj jeszcze 262 akcje do dokupienia i mosiek pisz więcej wystrasz kogoś, ponieważ boję się że już będzie uciekało i to był ostatni przysiad.
mosiek dobra ksywa. Zarobiłem tutaj krocie a prawdziwy zarobek dopiero będzie, a tobie pisanie tylko zostało. Natomiast od 2,15 wzrosło 100% w ciągu roku ale to dla ciebie nic nie znaczy bo za pisanie na mini ratkę nawet nie starcza a co dopiero na inwestowanie. Patrz i się ucz jak się zarabia i dopytaj co znaczy mosiek ale to adekwatna ksywa do osobowości.
Ty tak serio?Wiesz ja cicho siedzę,ale to nie znaczy, że mnie tu nie ma! Tutaj powiedzenie,że pieniądz lubi ciszę jest jak najbardziej adekwatne.Zresztą zobacz na przestrzeni kilku lat jak zachowuję się zarząd.To są profesjonaliści! Idę z nimi a Ty jak chcesz to kupuj bajki na wielu innych spółkach na GPW.