Jaka spółdzielnia? Byle grubszy leszcz by taki obroty zrobił...jak będzie parę baniek obrotu to będzie spółdzielnia.Pytanie czy Domagała zarez kursu nie uwali bo mu to nie na rękę. Jak będzie chciał zaciągać z giełdy to po taniości
To nie ma znaczenia. Jak by na to nie patrzeć cena będzie rysowała wybicie ze spodka . Obecny wzrost przy zwiększonym wolumenie. . Około 750% średniej. Wolał bym aby cena ustabilizowała się na obecnych poziomach +/- okolice 1pln i dopiero powolna kontynuacja bez skokowego wzrostu. tak czy inaczej pierwsze cele to okolice 1,35 - 1,4 . Pokonanie w/w otworzy drogę wyżej. A jak będzie to czas pokaże :)
Zobaczymy , ja podchodze do tematu realistycznie .Wywaliłem z zyskiem 20% 10 % pakietu i czekam na dalszy rozwuj sytuacji , spadnie odkupie , wzrosnie o dalsze kilkadziesiąt % sprzedam kolejny pakiet , proste itd.
Współczuję - właśnie wchodzi do realizacji największą umowa w historii.
Poszukajcie w espi z tamtego roku dla kogo zarezerwowali moce.
Myślicie że to rośnie bez przyczyny?
Też chciałem już wyjść
- robią konstrukcje pod wiatraki, elementy platform wiertniczych i systemy przeładunkowe dla portów - 3 dobre sektory - zamknęli nierentowny zakład - nowe kontrakty były podpisywane przy wysokich cenach np stali a teraz ceny materiałów spadają - oczyszczony zysk za ostatni kwartał ( bez jednorazowych odpisów) to ok 5 mln
i dla techników - wybicie z konsolidacji trwa z reguły nie krócej niż 1/3 konsolidacji ...
TAK , KONSTRUKCJE DLA CAŁEGO ŚWIATA I JESZCZE W KOSMOS , Jest ok ale nie podniecajcie sie az tak , bo spółdzielnia w kazdej chwili moze uwalic ta radość .