Nic sie nie sprawdza, powrót na niziny. Zastanawiajace to było, czemu rośnie, bo czemu spada to wiemy. Dopuki nie bedzie solidnego newsa to okolice minimów beda widoczne długoterminowo.
Dziwne rzeczy się tu dzieją. Od początku roku przemieliło się ok 10% wszystkich akcji, czyli teoretycznie były prezes i TFI powinni być na 0, więc to wybicie powinno zostać utrzymane,a tu jak zawsze - czapa. I zejście poniżej linii bessy
-lass może ktoś to celowo robi ?
Jeśli ktoś zrzuca kurs to musi to było osoba z akcjonariatu. No nikt z małego FF nie ma tyle akcji aby wypychać to w rynek po tej cenie . Dziwna sytuacji
Trzeba się zagłębić w tematy
Ktoś pisał do spółki w różnych tematach co i jak ? I dlaczego ?
Jedni wywalaja drudzy kupują, zeszly rok byl dość ciężki. Pod koniec roku nikt nie wywalał na strate, wiec pewnie teraz to robia. Ja ciagle trzymam bo powieszony dość wysoko jestem, jednak nie licze w najblizszym czasie na wybicie. Mysle ze jak ktos kupil w przedziale 3 do 4 to jeszcze nie ma tragedi, ale niestety do okresowego mininum wrocimy dosc szybko. News o sprzedaży filamentu jest za słaby aby ruszyc w górę. To zze firma moze miec potencjał to wiadomo, ale narazie nie szalalbym z optymizmem.
Lukasz masz prawo tak sadzić. Szanuje Twoje zdanie.
Ja mam zupełnie odmienne dlatego nabyłem trochę papieru. Grafen to przyszłość i mi się nie spieszy z realizacja zysków. Bo czy te zyski będę to kwestia czasu jakiego … zobaczymy .
Wolumen i kurs w ostatnim czasie coraz bardziej zachęca.
Na tym poziomie podaży nie ma. Akcjonariat się wymienił więc ruch będzie tylko do góry. Jak mocno to zależy od spółki. Potencjał zysku do straty jest tak duży, że można spokojnie brać i czekać
Obserwuje kurs od kilku miesięcy i wiem że coś ostatnio się dzieje. Mogłem ostatnio wywali jak uroslo nagle 27% wywalić nawet z małym zyskiem jednak wygląda mi to na zbieranie. Tu jest przecież kilka dobrych umów, które wcześniej czy później będą procentować. Mieliśmy już wyjście funda i wyjście prezesa, co spowodowało zwłalke.. Potem raport bez zysku już nawet specjalnie nie uwalił kursu.
Ja też czekam z realizacją zysków grubo powyżej 5. Na dziennym wykresie przebicie ostatnich szczytów w poniedziałek kontynuacja i gra gitara. Grafen trafi ppd strzechy tak czy siak..
Miejsca na korektę to na wykresie za bardzo nie widać. Mocny opór jest w okolicach 6. A na 8,7 czeka luka do domknięcia. Ale to spokojnie. Za jakiś czas