Widzicie co się robi z głowa jak strata jest większa niż byśmy chcieli. 10 gr to jest max i to jak jakieś mega info dobre dadzą. Za dużo akcji wyemitowali żeby były takie poziomy. Współczuje jeżeli naprawdę wisicie od tych poziomów. Sprzedajcie takiemu Rafalowi co tutaj zbiera wszystkie akcje do 6 gr. Jak on wogole dopuścił ze kurs jest lekko powyżej ?
Sory za literówki Głupim wpisem chciałem sprawdzić czy ktoś się ujawni i nie myliłem się A co do poziomu a dokładniej brakujących 0,93 groszy to nikt mądry teraz nie napisze czy będzie czy nie bo to trochę jak wróżby ,ale swojego czasu podobnie pisano o optimusie poziom groszowy 2009 roku ,lprzekształcił się w cdpr i nawet teraz jakie poziomy ma MÓGŁBYM kilka takich przypadków jeszcze dopisać Kurs jaki teraz jest na liczniku dla niektórych męczące ale dla innych zakupowy Pojęcie czasu nie jest mi obce wspomniany Optimus czy Columbus mówi czekaj Zobaczymy Cisza jest najlepszą inwestycją w moim skromnym odczuciu
Dnia 2023-01-27 o godz. 14:10 ~AP74 napisał(a): > Sory za literówki > Głupim wpisem chciałem sprawdzić czy ktoś się ujawni i nie myliłem się > A co do poziomu a dokładniej brakujących 0,93 groszy to nikt mądry teraz nie > napisze czy będzie czy nie bo to trochę jak wróżby ,ale swojego czasu podobnie pisano o > optimusie poziom groszowy 2009 roku ,lprzekształcił się w cdpr i nawet teraz jakie poziomy ma > MÓGŁBYM kilka takich przypadków jeszcze dopisać > Kurs jaki teraz jest na liczniku dla niektórych męczące ale dla innych zakupowy > Pojęcie czasu nie jest mi obce wspomniany Optimus czy Columbus mówi czekaj > Zobaczymy > Cisza jest najlepszą inwestycją w moim skromnym odczuciu >
No tak, bo jak ktoś sobie życzy wysokiego kursu to musi wisieć wysoko. Daj spokój. Ja mam 10gr średnią, więc nie tak dużo jak spekulujesz. Przy 50gr miałbym sowity zarobek posiadając ponad milion akcji. Tyle.