Dalsze wywalanko? To wywaliłeś już?:P Czy kółeczko z zyskiem 20 zł zrobione? Musisz się bardziej postarać, zastosować jeszcze tańsze sztuczki. Wymyśl coś w stylu że pojechałeś pod siedzibę spółki ale zastałeś tylko drewniany wychodek, a przed nim jeszcze ciepły parujący klocek:P Tu trzeba upaść jeszcze niżej żeby naganiać na spadki. Wierzę w ciebie. Kto jak nie ty?:P Dasz radę.
Jakoś nie widzę żebyś wykonał tu wielkie zbieranie poniżej 0.4 pomimo super espi. No o czym to świadczy? Ja na nic nie musze naganiać ani sprzedawać. Rynek sam weryfikuje
Żeby wam udowodnić właśnie jaką wy robicie z siebie błazenadę tym ciągłym naganianiem na wzrost którego tu nigdy nie będzie. No, może z tych 20groni coś odbije w końcu pod jakieś okablowanie albo koszenie trawy na farmach
Umiesz odróżnić perspektywę kursu od perspektywy operacyjnej?
Kurs jaki jest każdy widzi.
Natomiast trudno udawać, że nie widzi się postępu w rozwoju spółki.
Może nie jest tak szybko, dynamiczny i okazały jak wieku by chciało, ale jest.
Można było rok temu narzekać bo nic nie wychodziło poza power pointy i espi bez pokrycia.
Ale teraz są umowy, jest produkt, są na targach, są realizacje.
Więc wypada docenić fakt, że z fazy espi o intencjach firma orzeszka do fazy espi o umowach i kontraktach.
Kurs prędzej czy później to odzwierciedli
I to wszystko bezinteresownie? Wspaniały człowiek. Mi nic nie trzeba udowadniać, też czekam na większe zakupy niżej, bo widzę jaka tu jest atmosfera i ilu wisi na hakach. Gdybys nie zauważył, to staram się obiektywnie komentować kiepskie poczynania zarządu i ślamazarną realizację listopadowej strategii, ale godność mi nie pozwala na takie zachowania jak twoje.
Niżej tzn gdzie? Masz przecież sporo niżej jak chociażby w zeszłym tygodniu. Jednoznacznie takim wpisem potwierdzasz zatem, że nie wyceniasz spółki na tym poziomie pomimo dobrych perspektyw i zawartej kolejnej umowy. Po obrotach widać, że cała reszta również.
A o zastanawiającym braku popytu już nie wspomnisz? Sam zrobiłem połowę tego obrotu więc wiem co mówię. Dwie max 3 osoby może coś drobno zebrały i na tym koniec. Tak to właśnie wygląda.
Niżej, tzn. nie wiem. Nie będę zgrywał eksperta, ani krzyczał o 28 groszach. Widzę, dajmy na to, BeeIN S.A., nawet tu ostatnio duzo o nim piszecie. Kapitalizacja 45 mln zł, z kwartału na kwartał rosnące przychody i zyski, umowa z Leapton na 100 mln, webinary dla akcjonariuszy, prezes chyba z półtorej godziny odpowiadał wczoraj nawet na najbardziej oklepane pytania. Potem patrzę na Minutora: kapitalizacja, wyniki, realizacja tego, co zarząd zapowiedział niezwlocznie i niebawem w strategii. Komunikat z podsumowaniem emisji 2 tygodnie po terminie określonym przepisami. Przez grzeczność nie będę się dłużej rozdrabniał i komentował. Jest za to potencjał, niemały. Bez niego nie byłoby dzisiejszego komunikatu o umowie. Z większymi zakupami wstrzymuję się w oczekiwaniu na rozwój sytuacji, przecież nie marnuję tu czasu bez powodu. Nie chcę nikomu nic udowadniać, ani małostkowo nie życzę nikomu źle.
Ja jestem tylko leszczem i akcjonariuszem a nie milionerem, już to dawno ustaliliśmy. Kim jest Info też jest jasne i codziennie dostarcza na to nowych dowodów ale za nazwanie tego wprost admin może skasować wypowiedź:P
Mam meldować o każdej transakcji czy o co chodzi? Czy za zbieranie możemy uznać kupno 5k akcji raz na jakiś czas, czy dopiero jak ktoś szarpnie za 30k złotych? Kogo na to stać? Jak ktoś słusznie zauważył to jest forum dla leszczy. Gdybym był milionerem to pewnie bym tu nie zaglądał, podobnie jak reszta piszących:)
Masz nie pisać o "większych zakupach" bo tego nie robisz, jak i cała reszta. Dla mnie takie określenie to już może być właśnie w przedziale 10-30k. Teraz pomnóż to przez liczbę wszystkich "zbieraczy". Jakoś się to nijak nie potwierdza.
Miałem
Już nie pisać ale muszę się odnieść. Osoby jak ja czy bubuzubu są tu już około 3 lat, ile możemy zbierać po kilkadziesiąt k ? Myśle panie jw ze przez ten okres zebraliśmy sporo tego papiera, a jak Pojawiają się fundusze to się skubnie czasem po kilka k. Śmieszą mnie komentarze takie jak twoje info czy wcześniej opinii typu tanio to zbierajcie, nikt nie bierze po
Kilkadziesiat k a stoi… tj napisał bubuzubu jak masz nieograniczony budżet do funduszy i wierzysz w spółkę to zbieraj z prawej te batony, ja gdybym miał takie środki non stop to tez bym łykał bo wierze w spółkę i wiem ze da zarobić a te poziomy są śmieszne ale wybacz całego ff nie skupie bo mnie nie stać
Czekamy na nowe info może teraz na umowę czyszczenia paneli, albo wymiana opon w wózku widłowym i Przyda się każde info, żeby nie spadło poniżej 30gr co nie Prezesie. Co tu już miało nie być, a jak tam klastry Prezesie? Co tam w Mysłowicach słychać chyba nic jak nie ma się czym chwalić. Kable będą robić tragedia.
Dobrze wiesz, że zbierałem już wyżej z prawej przy wyższych poziomach jak i dzisiaj. Też nazbierało się z kilkaset kilo. Zwracam tylko uwagę na ciągłe wpisy o rzekomym zbieraniu więcej na niższych poziomach. Nikt tego nie robi albo mało kto, a wpisów takich wciąż przybywa. Kurs jednak nurkuje coraz to niżej. Potwierdzając jednocześnie to co pisałem wyżej, że zmierza w nakreślanym przez was samych kierunku.
Wywołany do tablicy spieszę skomentować, że mnie też śmieszą komentarze kiedy kupowałeś po 50gr i obwieszczałeś całemu forum, że tanio.
Chyba że wtedy pisałeś jedno a robiłeś drugie...
Ze swojej strony wstrzymałem się z zakupami i obserwuję.
Dzisiejsza podaż zwiastuje mi potencjalne ryzyko kolejnej emisji.
Chyba pod taki scenariusz zaczyna się tu gra.
Racjonalisto, bardzo dziękuję za głos rozsądku. Gdyby każdy miał tu pół miliona notowanych akcji to cały akcjonariat zamknąłby się w 27 osobach. Tyle jest w obrocie, dla każdego "większy zakup" oznacza inną kwotę. Info, skoro te kable tak cię śmieszą, no boki zrywać, to pośmiej się też z Corab S.A., zaczynali od stelaży do farm i w sumie nadal głównie tym się zajmują a jaki mają z tego hajs to ostatnio był tu wątek w którym ktoś się spuszczał nad tym, więc daleko szukać nie musisz.
I tu jest też problem. Wystarczy, że jeden z tych 27, czy ilu by tych większych nie było, podejmie decyzję o wyjściu i macie to, co macie. Kropla drąży skałę: brak komunikatów, zmęczenie spółką, lepsza okazja inwestycyjna, czy nawet wpisy zatroskanych o wasz kapitał, stosujących tanie chwyty psychologiczne, bezinteresownych udowodniaczy.
Zaraz zaraz, chwila chwila...To nie czasem wy obaj mieliście brać akcje po 0.45 potem po 0.4 na umowy cywilnoprawne z dojazdem? Teraz jakiś dziecinny płacz, że piniendzy ni ma? A może to wy odpowiadacie za ciągłą podaż? Przecież jako nieliczni tutaj macie jeszcze akcje z pp o czym sami informowaliście. Wszystko powyżej 30gr jest przecież dla was zarobkiem. To się samo komentuje
No i głupio bym zrobił gdyby ktoś wtedy na to przystał, nie jestem bezrefleksyjnym tłukiem. Jeśli chodzi o przyznanie się do błędu to potrafię to zrobić. Od tego czasu Spekulant wyrzucił co najmniej 120k akcji, przynajmniej do takiej ilości się przyznał ostatnim razem. Nie będę się chwalił czy i ile z tego skupiłem, bo za pół roku jakiś cep to wypomni i wydrwi na forum. Akcje z pp weszły do obrotu w marcu 2021, od tego czasu cały czas nimi sypię. Było ich 9 milionów, a ja już upchnąłem leszczom 11 milionów:P I kto jest debeściak?
Racjonalista a ty nie wiesz czemu my tu jestesmy juz kilka lat ,Dawno temu kupiliśmy też po kielkadziesiat tysiecy akcji ,Też już nie mamy kasy , Jedynie chcemy to w końcu dobrze sprzedać , ale niestety , cena tylko spada
No połączyłem. Firma która maiła stawiać farmy, magazyny i bogowie wiedzą co jeszcze, będzie ciągnąć kable. Jeśli nie nazwać tego policzkiem to nie wiem jak to nazwać.
Kolejny temat to subskrypcja prywatna po cenie niższej od rynkowej i brak chętnych wśród INSIDERÓW..... Dziwne Obecny kurs zbliża się to potencjalnej wyceny wartości Spółki.
Prezes pchał jak złoto po 40-50 gr, aby objąć trochę akcji po 30 gr.
Gdyby był to złoty interes i złoty czas to raz by nie sprzedawał akcji, dwa objął więcej.
Pole do spadków jest
Tak mi z kropek wyszło. Życzę oczywiście powodzenia. Bd. obserwował.
Prędzej czy później Górski bd. chciał zarobić i zmienią trend. Pytanie czy z 30 gr czy 10-20 gr On sam ma papier zapewne w granicach 10 gr więc niżej spaść nie powinno.
Jedno jest pewne Ciszewski i Spółka wyssali giełdę jak jeszcze nikt inny. Patrowicz się chowa. Ulica jest pusta i na ich łasce. A ich Spółki to czyste spekulacje nie inwestycje, wziąć sobie to do serca.
Spekulacja i wydmuszka realizującą kontrakty dla Taurona, ciekawe ostrzeżenie, nie powiem. Wziąłem do serca. Od zawsze najwięcej zarabia się i traci na spekulacjach i emocjach z nimi związanych, a największą sztuką jest posiadać akcje nim ta spekulacja ruszy. Z jakiego poziomu trend się zmieni, to można tylko zgadywać. Coraz więcej wymęczonych spółką i coraz więcej altruistów z ostrzeżeniami o spadku na 20 czy 28 groszy. Sytuacja do taktycznej obserwacji.