hejka, czy ktoś zna platformę Midsidefinanceslimited.com - mój chłopak inwestuje z nimi od listopada, teraz w styczniu miał dostać wypłątę części kasy, koło 20 tyś zł, przelał już opłatę podatkowa za tą wypłatę no i tydzień czekamy i nie ma dalej przelewu. ktoś coś podpowie? oni twierdzą że pieniądze wyszły i mamy się nie denerwować, nie wiem co o tym myśleć, a za parę dni mamy termin zapłaty zaliczki na wyjazd na ferie i boję się że mogą pieniądze nie zdążyć przyjść ...
ej o co chodzi z bonusami od midsidefinanceslimited.com ? ja dostałam od nich w styczniu taki bonus na konto, przyszły mi dwa przelewy po 15 tyś usd, drugie tyle od siebie dałam i wpłaciłam na konto handlowe. to jakiś wałek jest z tymi bonusami??
wałek? - mało powiedziane, ich bonusy to tak naprawdę kasa od innej oszukanej osoby, która myślała że wpłaca środki na swoje konto handlowe, to kradzione pieniądze, które masz im wyprać, nic od nich nie bierz
Midside finances limited - co mam zrobić dalej, policja przysłała pisma że uwalili mi sprawę i nie odnaleźli sprawców, banki wzywają do spłaty kredytów, które to nie ja zaciągnęłam, a podszywając się pode mnie zrobili to ci ludzie z tej firmy... pomocy, proszę !!
od midsidefinanceslimited i namówili mnie na kredyt inwestycyjny. Tylko on nie byl od nich a z mojego banku o czym nawet nie wiedziałem. Teraz mam komornika za kredyt. I sprawę cywilna za.bonus, bo to kasę dostałem od Pani Janiny z Opola, która też była oszukiwana i muszę ją chyba spłacić.
mały update sytuacyjny, Midsidefinanceslimited - wyczytałem, że mają już jakąś nową domenę, ale te same łach***ry tam pracują. Zmienili tylko imiona, nawet nie zmienili nazwisk. drugi update dotyczy namiaru na moje prawnika, który ogarniał cały ten badziew z Midside finances limited - zmienił się numer do niego, 696718446 - więc donoszą uprzejmie, że jeśli ktoś z was został jeszcze oszukany w jakikolwiek sposób przez tą grupę, to najlepiej prawnika łapać do południa, z rana. i pamiętajcie żeby pozmieniać hasła do baku , żeby nie było jak u mnie że wezmą sobie na was kredyty, a banki was oleją
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!