W ramach przyjętych założeń dotyczących inwestycji bieżących nadwyżek gotówkowych Zarząd Spółki w dniu dzisiejszym nabył obligacje Skarbu Państwa z datą wykupu przypadającą na dzień 25 stycznia 2023 r. Wartość transakcji wyniosła 18 998 844,70 zł (słownie: osiemnaście milionów dziewięćset dziewięćdziesiąt osiem tysięcy osiemset czterdzieści cztery złote 70/100). Zarząd nie wyklucza podobnych transakcji w przyszłości.-----jeżeli kupili obligacje na kolejny kwartał ,to będzie można policzyć zysk za czwarty kwartał 2022 roku
Zastanawia mnie jedna sprawa -jeżeli nie ma kolejnego wykupu obligacji ... .grudniu kupili działki ,to może realizują główny cel zakupie spalarni....pozyskanie nowych instalacji do przetwarzania i zagospodarowania odpadów – nowe linie biznesowe i solidne podstawy do wzrostu.
ech , kolene mrzonki, spalarnia, instalacje. Jakie nowe lnie, skoro nie ma żadnych starych ???
Jesteście igiełdowymi nwestorami, więc łapiecie info z raportów.
My jesteśmy branzystami i wiemy gdzie jest geotrans, dzwonią po nas, specjalistach, zeby im zorganizowac technologię do przertwarzania osadów.Mają swiadomość ze mniejsza knkurencja ich wyprzedza technologicznie. Geotrans wywozi osady na rekultywowane składowsika i miesza z popiołami z energetyki. Mają świadomośc , ze ten biznes wkrótce się skończy i przebierają nóżkami.
Ty to jesteś co najwyżej zawodowym błaznem. Odkąd się pojawiles w miejsce lali to ból dupki cały czas i nagonka. Kończy się geotrans to po co tu marnujesz czas trolu? Nieudolne to twoje naganianie na spadki
pawcik-u
oświeć nas proszę, jakie instalacje do przetwarzania odpadów. ma Geotrans, poza małymi składowiskami, gdzie mieszaja, a w zasadzie trzeba nipisać powinni mieszac popiołyy z osadami.
Spółeczka strasznie niedoszacowana. Fantastyczna relacja ceny do wartości i zysków.
Podobne niedoszacowanie mam tylko na scope fluidics, ale tam już powoli to zaczyna docierać do mas.
Drugi jeszcze poważniejszy jest w bardzo zaawansowanym stadium. Liczę że kwestia około 1-1.5 roku.
Później zabawa od początku. Ale tak liczę że będą w stanie.
Dalej na obecnym etapie tylko wiara, ale wszystko do tej pory idzie jak po sznurku. Tak Garstecki mnie przekonuje.
Ale w Geo mam 29 procent mojego skromnego kapitału, a scpfl 14 procent.
Ale to Geotrans miesza gowno popiołami na rekultywacji mikro skałdowisk. ich sie pytaj o przyszlosć.
A moze Ty jesteś wtajemniczona i podasz jedną ich własna instalację ?