• Wydymał Autor: ~Xxx [5.173.152.*]
    Was kitek aż miło. Oddawałem po 3 zł że stratą to szczekanie było że głupi że tu to rakieta. Hehe
  • Re: Wydymał Autor: ~Pl [83.7.74.*]
    A ja dalej twierdze ze Green Volt spółka fotowoltaiczną przejmie spółkę i dokapitalizuje kilkoma milionami zł pod warunkiem przejęcia ponad 50% udziałów ! I jedna umowa jest realizowana która przekracza kilkukrotnie całą kapitalizacji spółki ! Spadło poleży poszoruje po dnie które teraz już jest i zmienia sie inwestorzy i kurs znowu urośnie . A wiadomo lepiej kupić jak taniej niż jak drogo ! Tylko tu nie jeden zawieszony na haku i może marudzi żeby jak najniżej spadło żeby zredukować straty może ?! Przyjdzie czas to odbije 28 marzec lub kwiecień zakończenie realizacji umowy przekraczająca kapitalizację spółki ! Ja czekam i niejednemu nic innego nie zostało !
  • Re: Wydymał Autor: ~smrodek [77.92.43.*]
    naucz się czytać ze zrozumieniem umowa na kilkakrotność kapitałów własnych. Teraz zobacz na kapitały włanse. A tego typu informacje sa z d...y wzięte ale w stylu gości co tu siedze w spółce. Czekać jeszce na ładowarkę z Yolo tę po Devoranie
  • Re: Wydymał Autor: ~Xxx [5.173.152.*]
    Ile płaci kitek za wpisy?
  • Re: Wydymał Autor: ~LeśnaWróżka [185.101.130.*]
    Sprawdź na koncie ile ci wpływa to się dowiesz.
  • Re: Wydymał Autor: ~Pl [83.7.74.*]
    O kurcze nawet dziś się dźwignęło do 0,515 czyżby jakiś przełom powoli w górę ?! Dobrze by było powoli ruszyć !
  • Re: Wydymał Autor: ~Mada [37.225.81.*]
    Tu wam akcje tanie zabiorę, potem będzie się po zł kupować.
  • Re: Wydymał Autor: ~Jo [46.134.117.*]
    Tak to się skończy. Teraz można ładnie wyzbierać za grosze
  • Re: Wydymał Autor: ~Mada [37.225.81.*]
    Jeszcze się boją, no ale jutro się zacznie.
  • Re: Wydymał Autor: ~Heh [5.184.82.*]
    Kici ma jeszcze 5 % musi coś zrobić żeby resztę wyrzucić bo obroty umarły?
  • Re: Wydymał Autor: ~LeśnaWróżka [185.101.130.*]
    Byle za wcześnie nie wyskoczyć. :)
  • Re: Wydymał Autor: ~Jo [46.134.117.*]
    A czuję, że będą chcieli wyczyścić z akcji. Wielu wisi, mogą oddawać z ulgą po 1 zł czy 1,50 zł a jak się pozbędą akcji to kurs może ładnie odlecieć
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.