• Przejęcie Autor: ~Jan [62.122.118.*]
    Będzie z tego okazja do zajęcia pozycji ale nie w tych cenach , poniżej 10 gr można coś tam kupić.Fundisz prędzej czy później sprzeda akcje tylko kiedy to będzie do tego momentu nie warto się angażować w spekulacje
  • Re: Przejęcie Autor: ~ssspamer [217.149.243.*]
    Same sprzeczności - skoro piszesz o jakimś przejęciu, to wiadomo jaki efekt wzrostowy taka informacja by wywołała (kilkadziesiąt %-cent z miejsca z potrójnymi widłami co najmniej), tym czasem zauważasz, że warto zając pozycję dopiero poniżej 10 gr.
    Hmmm, a jakie to ma znaczenie (3-5 gr. w te czy w tamte) przy spekulacji kilkudziesięciogroszowej pod ewentualne przejęcie???)
    Idź smaruj te swoje bzdety na wątek innej spółki, bo tutaj zdaje się nie znajdziesz godnych swoich wyszukanych wizji interlokutorów...chłe chłe chłe
  • Re: Przejęcie Autor: ~Jan [62.122.118.*]
    Innymi słowy ,to jest smiecowa spółka .Co oni robią takowego ,snują wizję wielkiego rozwoju myśli intelektualnej ? Wszyscy tutaj umoczyli .Spekulacyjnie może będzie można zarobić tylko czy czasu wam starczy.Moim zdaniem spolka za droga na dzień dzisiejszy ,spadek w okolice 3-5 gr realny i zdrowy dla spółki .
    Dnia 2023-01-26 o godz. 23:05 ~Jan napisał(a):
    > Innymi słowy ,to jest smiecowa spółka .Co oni robią takowego ,snują wizję wielkiego rozwoju myśli intelektualnej ? Wszyscy tutaj umoczyli .Spekulacyjnie może będzie można zarobić tylko czy czasu wam starczy.Moim zdaniem spolka za droga na dzień dzisiejszy ,spadek w okolice 3-5 gr realny i zdrowy dla spółki .

Takie infantylne teksty tylko potwierdzają zainteresowanie "śmieciową" spółką...chłe chłe chłe
  • Re: Przejęcie Autor: ~sss [78.88.25.*]
    Agonia śmiecia, wreszcie
  • Re: Przejęcie Autor: ~ssspamer [212.160.172.*]
    Nie martwi cię to, że już nigdy możesz nie zejść z tego haka?
  • Re: Przejęcie Autor: ~sss [88.156.77.*]
    Będzie zawieszenie notowań tego śmiecia? Już dawno powinni to zrobić dla dobra tych co myślą o jego kupnie.
    Jesteś świeżak na giełdzie, skoro chcesz zamykać notowania prawidłowo działającej spółki, tylko jaski jest powód....podaj.
    Bo firma dalej działa, rozlicza się i podaje do wiadomości sprawozdania finansowe, oczywiście w ramach swojej podstawowej działalności.
    Tak więc ponawiam pytanie - z jakiego artykułu chcesz zamknąć notowania P24?
  • Re: Przejęcie Autor: ~X5 [5.173.136.*]
    ok.30 tys. zł potrzeba aby zdjąć baton na 0,121 zł.. Bedzie straszył czy ucieknie ?
  • Re: Przejęcie Autor: ~X5 [5.173.141.*]
    Był baton 248k i tani kąsek łyknięty.
  • Re: Przejęcie Autor: ~Bystry [82.177.70.*]
    Czyli biorą , są chętni , będzie dobrze))!!
  • Re: Przejęcie Autor: ~ssspamer [212.160.172.*]
    Jesteś bystry.
  • Re: Przejęcie Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Ja jestem bardzo cierpliwy. Może w końcu doczekamy się prezentów. :)
  • Re: Przejęcie Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Ja jestem bardzo cierpliwy. Może w końcu doczekamy się prezentów. :)
    Na wątku bystrzy i cierpliwi, to dobrze wróży dla niebotycznych wzrostów jakie niedługo dotkną ten zapomniany acz z bardzo dużym i niewykorzystanym potencjałem papier.
[x]
PRESENT24 0,81% 0,12 2026-05-29 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.