....Komisja zatwierdzając prospekt.....weryfikuje, czy zawarte w nim informacje o emitencie oraz papierach wartościowych, będących przedmiotem oferty publicznej lub ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym są kompletne, zrozumiałe i spójne......
ponad rok lampienia się w karki A4 żeby takie bzdety zweryfikować ? Panowie z KNF, przy mojej władzy mielibyście na to 4 tygodnie albo w przeciwnym razie lądujecie na etacie malowania pasów na jezdniach nocą.
Dnia 2023-01-25 o godz. 21:52 ~InżynierMaliniak napisał(a): > ....Komisja zatwierdzając prospekt.....weryfikuje, czy zawarte w nim informacje o emitencie oraz papierach wartościowych, będących przedmiotem oferty publicznej lub ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym są kompletne, zrozumiałe i spójne...... > > ponad rok lampienia się w karki A4 żeby takie bzdety zweryfikować ? > Panowie z KNF, przy mojej władzy mielibyście na to 4 tygodnie albo w przeciwnym razie lądujecie na etacie malowania pasów na jezdniach nocą.
GENOMTEC czekał dłużej niż HUBTECH na wejście na GPW. Ta sama KNF ich sprawdzała :) Zapytaj się Ramzesa :)
Zauważcie szanowni dyskutanci, że żaden z was nie odniósł się merytorycznie do istoty wpisu początkowego, w szczególe do obowiązków tak zajmujących KNF i ich czasochłonności.
Dnia 2023-01-26 o godz. 09:18 ~Beniu napisał(a): > Ważniejszym wydaje mi się abyś określił kiedy zamek na 42 grosze.
pisałem już: o tym co ci się wydaje mówi się psychiatrze. a jeśli chodzi o twój zamek, pytanie które wtedy postawiłeś brzmiało: "dziś zamek na 41 czy 42 grosze ? ( o ile liczby poprawnie zapamiętałem ) Istotą tamtego pytania nie był dzień, tylko cena, która miała być osiągnięta tego dnia.