• dziwna ta likwidacja Autor: ~thiago [83.24.239.*]
    nie znam takiej drugiej spółki , wokół której byłoby tyle zamieszania i niejasności , bankructwo dałoby możliwości do działań prawnych , ale możliwy jest też wzrost kursu - niestety moja percepcja nie ogarnia przyczyn dla których mógłby on nastąpić
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Krakowski [176.221.123.*]
    Doczekasz się, poczekaj tylko jak zakonczy się serial ze sprzedażą Rafako
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~thiago [83.24.239.*]
    właśnie , wcale nie jestem przekonany że ta sprzedaż nastąpi , chyba jednak co najmniej dwóch ma pomysł na PBG
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Kufel [5.172.236.*]
    Które pomysły masz na myśli?
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    O czym wy 3,14dolicie poczytajcie ze zrozumieniem, KONIEC PBG !!

4. Plan restrukturyzacyjny Spółki przewiduje również zawarcie układu likwidacyjnego, którego skutkiem będzie wydanie, poprzez spłaty oraz w inny sposób uzgodniony z wierzycielami, składników majątku Spółki tworzących masę sanacyjną, wierzycielom układowym Spółki w wyniku wykonania układu.
    5. Zakładając, że zawarty układ uprawomocni się i zostanie wykonany w pierwszej połowie 2023 roku, Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności po zakończeniu pierwszego półrocza 2023 r.
    6. W tej sytuacji, Spółka nie będzie też wstanie ponosić kosztów swojej dalszej działalności po dniu 30 czerwca 2023 roku. W związku z tą okolicznością niezbędne było otwarcie likwidacji z dniem 30 czerwca 2022 r. przy założeniu zakończenia likwidacji Spółki w terminie zbieżnym z terminem wykonania układu, w celu zapewnienia, że Spółka nie będzie generować dalszych zobowiązań, które nie będą mogły być zaspokojone po dokonaniu podziału masy sanacyjnej między wierzycieli Spółki.
    7. Wziąwszy powyższe pod uwagę Zarząd Spółki w porozumieniu z Zarządcą złożył wniosek do ZWZA Spółki o otwarcie likwidacji Spółki w dniu 30 czerwca 2022 r.

rozumiecie wytłuszczone zdanie ?! Dlatego pytam co jakiś czas, GDZIE AKTYWA ZA MILIARD !!!!!!!!! rozumiecie? wyprzedają na pokrycie wierzycieli i płace dla likwidatora !! a że nie piszą nic w raportach, ZAWSZE mieli w D ulicę ! tak samo jak łgali o sprzedaży majątku na Ukrainie i o kasie która najpierw niby wpłynęła , potem przesuwali termin podania info i przesuwali. Możecie tylko zapytać, dlaczego nadzór giełdowy nic nie robił widzą takie CUDA i nie wywalił z GPW od razu, tylko pozwolił na dym@nie ulicy przez lata, a tacy Mustafi, Spekulanci i Spokojni byli/są od naganiania leszczy w sieci.
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Hitler [188.147.12.*]
    Przestan ludziom mącić w glowie nie bedzie zadnej likwidacji spolka nadal bedzie notowana na gieldzie czy ci sie to podoba czy nie
    Dnia 2023-01-28 o godz. 13:44 ~Hitler napisał(a):
    > Przestan ludziom mącić w glowie nie bedzie zadnej likwidacji spolka nadal bedzie notowana na gieldzie czy ci sie to podoba czy nie

Masz nick -Hitler- i jego moralność (cenura)
    Do końca bedziecie naganiać leszczy, bo źle zainwestowaliście, lub takie macie zlecenie od grubasa, banku czy uj wie kogo.
    Napisano wyraźnie:

5. Zakładając, że zawarty układ uprawomocni się i zostanie wykonany w pierwszej połowie 2023 roku, Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności po zakończeniu pierwszego półrocza 2023 r.

Powiedz mi cwaniaku, gdzie podziały sie aktywa na ponad MILIARD zł !!!!! GDZIE??? dlaczego aktywa zniknęły i nie wpłynęło to na zmniejszenie długu ?? wręcz przeciwnie- WZRÓSŁ !! Więc nie pisz że ja mące 3,14dolcu. Jesteś dziad3m ty i twoi kumple i tyle.
    Dodam, CZYM NIBY MAJĄ BUDOWAĆ mając na uwaadze " w pierwszej połowie 2023 roku, Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności "
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.14.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hitler [188.147.12.*]
    Wiem nakupiles aqwerciku po 30 gr i ciagle jeczysz i jeczysz i plujesz po wszystkich na forum, ogarnij sie idz do ksiedza daj na msze a nie marudz
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~byczak [88.156.214.*]
    za niedługo ty aqwert (jaki prymitywny nick klawiaturowy hehehe) się dowiesz o co tu chodziło...
    Oczywiście że wiem i ty to wiesz, a w czerwcu reszta sie dowie, ale jeszcze chcesz opchnąc papier żeby zdążyć, więc piszesz/cie takie brednie o budowie nawet alektrowni atomowej hahahahahaaa

• Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Chamcynik [88.156.214.*]
    No to się się potwierdza że nie ogarniasz czasów w której z twoją percepcja słaba przyszli ci żyć. Patrz i się ucz i na wyborach pomysł co robisz czy zarabiasz czy chcesz demokracji
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~xyz [5.173.224.*]
    eh... kiedyś to były czasy
    dzisiaj już nie ma czasów :)

buahahahaahhah

Dnia 2023-01-28 o godz. 17:18 ~Chamcynik napisał(a):
    > No to się się potwierdza że nie ogarniasz czasów w której z twoją percepcja słaba przyszli ci żyć. Patrz i się ucz i na wyborach pomysł co robisz czy zarabiasz czy chcesz demokracji

Przestań się już pacaju ośmieszać, jak ktoś nie wie co odpowiedzieć merytorycznie, to plecie takie właśnie okólniki jak ty. w rodzaju "wiem, ale nie powiem"

ps. z którego "zachodniego" fundu jesteś, bo po polsku piszesz, ale jednak słabo. Nie mówi się/pisze - przyszli ci żyć, ale przyszło i nie - z twoją percepcją słaba, tylko- z twoją słabą percepcją. W dodatku - czasów w której? Poprawnie- rodzaj męski, to- w których przyszło ci żyć. No chyba, żeś gender :)))))
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Mustafi [46.134.119.*]
    aqwert to ty nawet z polskiego widzę taki ogarnięty jesteś buhahaha i oczywiście dalej aktywny na forum trupa bez akcji ale dalej czujnie obserwujesz buhaha w środę mam nadzieję będziesz bo mam do ciebie prezent ciasteczka kalżatki hihi albo wolisz ciasto kałtaty bo masz zaległe niezjedzone za zielony zakład a w środę znowu zielono? Czyli kierunek 4 grosiki? Czas na kawkę ...pozdrawiam aqwert dzbanuszku fajnie że jesteś bo mi tu raźniej hihi
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~thiago [83.24.239.*]
    5. Zakładając, że zawarty układ uprawomocni się i zostanie wykonany w pierwszej połowie 2023 roku, Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności po zakończeniu pierwszego półrocza 2023 r.
    ,,zakładając" ..... podkresliłem to pierwsze słowo aqwercie , cytujesz je bez przerwy chyba nie rozumiejąc albo udając że nie rozumiesz , bo konstatując twoją aktywność polegającą na ,,trosce o nasze pieniądze" , wyciągam wniosek że to drugie jest prawdziwe - masz interes by straszyć p.s. tu właściwie nie ma już czym straszyć bo szorujemy po dnie więc kierunek jest tylko jeden , a do czerwca jeszcze jest dużo bardzo interesującego czasu
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-01-30 o godz. 10:45 ~thiago napisał(a):
    > 5. Zakładając, że zawarty układ uprawomocni się i zostanie wykonany w pierwszej połowie 2023 roku, Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności po zakończeniu pierwszego półrocza 2023 r.
    > ,,zakładając" ..... podkresliłem to pierwsze słowo aqwercie , cytujesz je bez przerwy chyba nie rozumiejąc albo udając że nie rozumiesz , bo konstatując twoją aktywność polegającą na ,,trosce o nasze pieniądze" , wyciągam wniosek że to drugie jest prawdziwe - masz interes by straszyć p.s. tu właściwie nie ma już czym straszyć bo szorujemy po dnie więc kierunek jest tylko jeden , a do czerwca jeszcze jest dużo bardzo interesującego czasu

A logicznie myśleć potrafisz? pomyśl, dlaczego napisali że -zakładając- dlaczego do rozbioru logicznego nie cytujesz dalszej części? przecież słowo klucz, to UPRAWOMOCNI ! co mieli napisać? że wiedzą czy werdykt będzie na tak, lub nie ?
    Po uprawomocnieniu ( a niby dlaczego miałby sie nie uprawomocnić? ) kluczowe zdanie - Spółka nie będzie posiadała majątku pozwalającego na dalsze prowadzenie działalności po zakończeniu pierwszego półrocza 2023 r.

• Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~thiago [83.24.239.*]
    skoro ktoś użył słowa ,,zakładając" to chyba jest to tryb warunkowy - nieprawdaż aqwercie ?
    Dnia 2023-01-31 o godz. 11:33 ~thiago napisał(a):
    > skoro ktoś użył słowa ,,zakładając" to chyba jest to tryb warunkowy - nieprawdaż aqwercie ?

Ale druga cześć brzmi -, że zawarty układ uprawomocni się i zostanie wykonany w pierwszej połowie 2023 roku,
    Więc wystarczy że bedzie PRAWOMOCNY, a to już idzie z automatu, jeżeli nie będzie przeciwwskazań. A jakie to przeciwwskazania mogą być? Raporty od wieków bez podpisu audytora, układ zrywany nie raz, AKTYWA za JEDEN MILIARD wyparowały, dług ROŚNIE z raportu na raport, żadnych robót, żadnej aktywności więc co, sąd nie przyklepie (tzn. nawet nie musi przyklepywać - automat, jak minie termin ) bo to świetnie prosperująca firma? :))

nieprawdaż Thiago ?
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~thiago [83.24.239.*]
    .... a dlaczego miałbym nie stracić , nie pierwszy i nie ostatni , i będę bez satysfakcji obserwował tę ,,agonię" hehehe
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Mustafa [46.134.75.*]
    Czegoś nie rozumie ...ludzie bez akcji nie lubią spółki ale ciągle tu piszą i czekają już 12 lat na koniec filmu hehe ...co za dzbany ... Co innego ludzie posiadający papier tej spółki. Chyba że mają w tym jakiś interes albo upośledzenie. Buhahaha
    Dnia 2023-02-01 o godz. 09:21 ~Mustafa napisał(a):
    > Czegoś nie rozumie ...ludzie bez akcji nie lubią spółki ale ciągle tu piszą i czekają już 12 lat na koniec filmu hehe ...co za dzbany ... Co innego ludzie posiadający papier tej spółki. Chyba że mają w tym jakiś interes albo upośledzenie. Buhahaha

słuchaj nagonie, jak byś czytał czasami wpisy innych a nie tylko bezmyśnie naganiał, miał bys pojęcie dlaczego tak piszę.
    NIe odpowiadaj, tok myślenia trola-nagona mam w D

Odnieś sie do meritum o UPRAWOMOCNIENIU, lub gdzie znikły AKTYWA ZA JEDEN MILIARD. a jak nie to ( cenzura) nagonie
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Qwerty wez Ty się juz nie kompromituj.
    Niezależnie od tego jakie brednie wymyślisz to fakt, że tu siedzisz moze oznaczać tylko dwie mozliwosci:
    1-zaawansowana choroba psychiczna
    2-korzysci które z takiej postawy wynikaja lub maja wyniknac

Pogodz się z tym, innej opcji nie ma.
    Tu akurat mustafa ma bezwzględnie racje.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.164.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    I co nagony, może odpowiecie na pytanie: GDZIE AKTYWA ZA MILIARD !! I dlaczego wystarczy uprawomocnienie i ostatni gasi swiatło. Czy tylko bzdety potraficie wypisywać

ps. Mustafa/fi przecież dziś miało być już 0,06 ? co się stało że sie zes..ło - za klasykiem
    I co nagonie miałeś przejsc do meritum.
    Wiec przejdzmy, po co tu siedzisz jakby z głową nie wszystko było ok?
    Jaka to jednostka chorobowa?
    Zazdrosc,zawiść,nienawiść,czy schizka,depresja,próba dowartościowania po pasmie porażek zyciowych???
    Odpowiedz nie jest chyba az tak trudna?
    Do meritum chłopaku.

PS Kazdy wiedzial,ze zieleni dzisiaj byc nie moze, Mustafi zartowal a Ty się nabrales:)))

Dnia 2023-02-01 o godz. 11:35 ~Noniewiemniewiem napisał(a):
    > I co nagonie miałeś przejsc do meritum.
    > Wiec przejdzmy, po co tu siedzisz jakby z głową nie wszystko było ok?
    > Jaka to jednostka chorobowa?
    > Zazdrosc,zawiść,nienawiść,czy schizka,depresja,próba dowartościowania po pasmie porażek zyciowych???
    > Odpowiedz nie jest chyba az tak trudna?
    > Do meritum chłopaku.
    >
    > PS Kazdy wiedzial,ze zieleni dzisiaj byc nie moze, Mustafi zartowal a Ty się nabrales:)))
    >

Wiesz co znaczy takie trudne słowo jak -Meritum? nie sądzę, bo bredzisz od rzeczy. Po co ten bezsensowny wywód z twojej strony?
    Powiesz mi co stało sie z aktywami za PONAD MILIARD? dlaczego znikły a dług sie powiększył?
    Odniesieś sie do meritum, czy bedziesz coś dalej bredziło o moim stanie zdrowia? niech ci bedzie, jestem schizolem, prubóje sie dowartościować po wszystkich porażkach życiowych, ale pytanie mam zdrowe- GDZIE AKTYWA ! Dlaczego dług wzrósł jak aktywa zniknęły?
    Widzisz koleżko, już nie odpowiesz, lub odpowiesz w swoim stylu pt. "obrzucaj kogoś gwenem tak długo, zawsze coś się przyklei"
    Dnia 2023-02-01 o godz. 11:43 ~aqwert napisał(a):
    > Dnia 2023-02-01 o godz. 11:35 ~Noniewiemniewiem napisał(a):
    > > I co nagonie miałeś przejsc do meritum.
    > > Wiec przejdzmy, po co tu siedzisz jakby z głową nie wszystko było ok?
    > > Jaka to jednostka chorobowa?
    > > Zazdrosc,zawiść,nienawiść,czy schizka,depresja,próba dowartościowania po pasmie porażek zyciowych???
    > > Odpowiedz nie jest chyba az tak trudna?
    > > Do meritum chłopaku.
    > >
    > > PS Kazdy wiedzial,ze zieleni dzisiaj byc nie moze, Mustafi zartowal a Ty się nabrales:)))
    > >
    >
    > Wiesz co znaczy takie trudne słowo jak -Meritum? nie sądzę, bo bredzisz od rzeczy. Po co ten bezsensowny wywód z twojej strony?
    > Powiesz mi co stało sie z aktywami za PONAD MILIARD? dlaczego znikły a dług sie powiększył?
    > Odniesieś sie do meritum, czy bedziesz coś dalej bredziło o moim stanie zdrowia? niech ci bedzie, jestem schizolem, prubóje sie dowartościować po wszystkich porażkach życiowych, ale pytanie mam zdrowe- GDZIE AKTYWA ! Dlaczego dług wzrósł jak aktywa zniknęły?
    > Widzisz koleżko, już nie odpowiesz, lub odpowiesz w swoim stylu pt. "obrzucaj kogoś gwenem tak długo, zawsze coś się przyklei"

Zacząłbym od tego.,ze sran Twojego zdrowia psychicznego to jest meritum, zajmujesz się pieniędzmi, a tracisz cos znacznie cenniejszego.
    Widzac jednak jak ten temat jest dla ciebie niewygodny ponawiam:
    Po co tu siedzisz czlowieku?
    Dlaczego nie odpowiesz na proste pytanie?
    Ty mnie pytasz co się stało z aktywami, spytaj swojego mocodawcy dlaczego raporty nie są zgodne z prawdą.
    No to masz odpowiedz na swoje durne pytanie i d...e zachowanie.
    I od kiedy stan finansowy lub rzekome perspektywy musza mieć cokolwiek wspólnego z wycrna jakiegoś aktywa??? Patrz rynek crypto i sie ucz. Same smieci i co z tego skoro zadziałało.

Dla nas jestes dobrym antywskaznikiem, pracuj dalej grzecznie na nasze konto.
    Od czasu do czasu ktos odpisze żebyś się nie czuł tak głupio i tak samotnie.
    Pochwal się tez ile dokupikes w ciągu ostatnich lat ujadania, lecz wiadomo nie musisz, to sprawa prywatna.

• Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Mustafa [195.164.165.*]
    aqwert a może ty jesteś z ekipy sternika bo napisałem na forum bez przekleństw a moderator usunął mój wpis. Dziwne .pisałem o tym że Pbg dalej posiada pakiet akcji Rafako do dzisiaj nie potrafią go sprzedać? Nie ma chętnych na kupno pakietu? Albo jest zablokowany obligami,? Czy jak? Druga sprawa to aqwert ty jesteś taki merytoryczny to jedno mi tylko wytłumacz jedno..... BYL MILIARDOWY DLUG WIEC ZROBILI UKLAD ZAMIENILI DLUG MILIARDOWY NA DODRUK 700 MLN AKCJI I dług zniknął a akcji jest 818 mln teraz układ zerwano dług miliardowy niby powrócił ale 700 mln akcji nie zniknęło tylko dalej jest 818 mln papieru .... To aqwert WYTLUMACZ ...
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Abc [5.173.233.*]
    Podsumowanie. 5mld długów jest.818 mln akcji jest. Aktywa nie ma. No nic tylko dokupywać delikatesa :). Eh dziwna spółka dziwni ludzie :)
    bo papier który został konwertowany a wywalony w rynek juz nie może być cofnięty, a reszta która jest w rekach banków jest trzymana bo pewnie jest zapis w umowie że papier nie wywalony, zostanie rozliczony z majątku który pozostanie w cenie z przed konwersji. Znasz zapis umowy? Ja nie znam, więc nie wiesz co tam jest. Teraz ty mi odpowiedz, gdzie aktywa i dlaczego jak aktywa zniknęły , dług nie zmniejszył sie?
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Spekulant [37.47.157.*]
    Piszcie że pbg już nie ma aktywów a jakie miał aktywa i jakie zniknęły w takim razie ? Fakt nie ma już skalara który został sprzedany kilka działek ....ale aktywa które zostały sprzedane poszły na spłate obligatariuszy był dług coś koło 440 po skalarze i innych działkach pewnie obecnie jest coś koło 360 mln długu ...i to cały dług ....ale skalar czy działki to nie najważniejsze aktywa pbg najważniejszym dającym ewentualne życie aktywo to Rafako które cały czas jest w naszych rękach .....
  • Re: Ooooo, Spekulant sie pojawił Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    XXII. Zobowiązania długoterminowe
    650
    XXIII. Zobowiązania krótkoterminowe
    5 602 335

A te miliardy to tak sobie dla yay podaja?

Taka świetna spółeczka, tyle że zapomniałes podać że w czerwcu jak się uprawomocni, to DOWIDZENIA
  • Re: Ooooo, Spekulant sie pojawił Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 13:11 ~aqwert napisał(a):
    > XXII. Zobowiązania długoterminowe
    > 650
    > XXIII. Zobowiązania krótkoterminowe
    > 5 602 335
    >
    > A te miliardy to tak sobie dla yay podaja?
    >
    > Taka świetna spółeczka, tyle że zapomniałes podać że w czerwcu jak się uprawomocni, to DOWIDZENIA

Wlasnie tak to dokładnie wygląda, ssą z paluszka i przelewają do komputera, a wszystko prawie ze po ro byś miał prace dzieciaku.
    Jak oni muszą Cie kochac.
    Czy juz uzyskałeś satysfakcjonująca dla siebie odpowiedz???
    Raporty nie oddają stanu faktycznego, pasi?
  • Re: Ooooo, Spekulant sie pojawił Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 13:21 ~Noniewiemniewiem napisał(a):
    > Dnia 2023-02-01 o godz. 13:11 ~aqwert napisał(a):
    > > XXII. Zobowiązania długoterminowe
    > > 650
    > > XXIII. Zobowiązania krótkoterminowe
    > > 5 602 335
    > >
    > > A te miliardy to tak sobie dla yay podaja?
    > >
    > > Taka świetna spółeczka, tyle że zapomniałes podać że w czerwcu jak się uprawomocni, to DOWIDZENIA
    >
    > Wlasnie tak to dokładnie wygląda, ssą z paluszka i przelewają do komputera, a wszystko prawie ze po ro byś miał prace dzieciaku.
    > Jak oni muszą Cie kochac.
    > Czy juz uzyskałeś satysfakcjonująca dla siebie odpowiedz???
    > Raporty nie oddają stanu faktycznego, pasi?

Pytałem sie juz ciebie o coś pacajku, odpowiesz czy jak błazen bedziesz powtarzać bzdety?
  • Re: Ooooo, Spekulant sie pojawił Autor: ~Mustafi [46.134.75.*]
    aqwert jedno pytanie do ciebie ...nie masz akcji PO CO TU JESTES NA FORUM?
  • Re: dziwna, dlatego czas już kończyć Autor: ~Kufel [5.172.237.*]
    W tej kwestiiaqwert może miec rację. Grubasy czyli SSP nie wyrzucają papiera, bo może im korzystnie go rozlicza w przypadku likwidacji. Cholera wie co sternicy knują.
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~thiago [83.24.249.*]
    następny ,,kwiatek" : wiceprezes zarządu Zimmerman Filipiak Restrukturyzacja S.A. pełniącej funkcję zarządcy PBG S.A. w restrukturyzacji w likwidacji...... to już wystarczyłoby ,,w likwidacji" , po co jeszcze ,,w restrukturyzacji" ?...zostawiają furtkę - co Ty na to aqwercie?
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~chamcynik [88.156.214.*]
    To było już grane. To tak jak piszesz uzupełnienie zapisów rejestru pod wycięcie słów w likwidacji i wracamy do tematu. Pisałem że póki rfk żyje a żyje u będzie żyć to sprzedaż pakietu rfk to działanie na szkodę spółki pbg a to jest paragraf ostry dla kancy.
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Spekulant [37.47.138.*]
    Ciężko mi zaufać osobie która 4 lata temu pisała że banki wywalają .... A ok 3 lata temu pisała że na dniach zawieszą .... Co zrobić internet pamięta
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~xyz [5.173.224.*]
    spójrz na swoje wpisy sprzed 3 lat kłamczuszku
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~chamcynik [88.156.214.*]
    piszcie do kogo piszecie bo się wszystko miesza. Te wasze dwa powyżej nie pasują do tego co ja piszę.
  • Re: dziwna ta likwidacja Autor: ~Abc [5.173.233.*]
    Tobie to się czasy dzisiejsze że słusznie minionymi mieszają. :)
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.