Masz niezwykle wyczucie, serio, jeśli to Ty występowałeś jako PP- przewidziałes kiedy będą wzrosty, wyszedłeś w odpowiednim momencie i pisałeś o tym. Zostałeś tu zmieszany z błotem, a jako jedyny miałeś rację, gratuluję.
No można tak powiedzieć ale jeśli cały czas gadał naganiał na spadki a tak wyszło to ciężko stwierdzić do końca czy faktycznie wiedzał czy zbieg okoliczności !? Cuz kurs spadł nie jeden z nas tu mógl na wyższych poziomach sprzedać odkupić i to po parę razy ! Jeden skorzystał drógi nie . Co teraz trzeba poczekać na roczny żeby się dowiedzieć ,chyba że wcześniej jakieś info wyjdzie .każdy się uczy na błędach ja też ! Co dalej czas pokarze !
To jak piszesz że według ciebie z wora do wora .to wychodzi na to że komuś zależy na tych akcjach ewidentnie .może nie wszystko bo co nieco ulica też wzięła ! Ale wystraszyli ulice tym zaniżeniem kursu !!! Czas pokarze co dalej
Tez tak myślę że teraz trzeba czekać ! Najpierw roczny marzec ! Puzniej maj 21 raport za 1 kwartał ! I sytuacji a z LuON w 1 kwartale ! No cóż czas czas czas teraz ! Człowiek się uczy na błędach no tak to wyszło !
Co ma być to bedze ja się jeszcze nie poddaje jadę dalej! Tylko ze jestem w plecy już chodzi mi o czas 2 lata na tej spółce! No i teraz przyjdzie jeszcze pare miesięcy jeszcze spędzić ! A mogłem 200 % zarobić tak to bywa ! Jeszcze nic straconego tylko czas .No jak ci tez pare razy nawrzucałeś sorry ! Co było i nie jest nie pisze się w rejestr .