Przepraszam, ale osoby, które sprzedają akcje MDG w cenie śmieci 15-25 złotych powinny handlować pietruszką, a nie grać na giełdzie akcjami spółki, która ma potencjał 20-krotnie wyższy.
Myślę, że oboje wiemy, po ile akcje MDG będą warte po roku i dlatego tych nieświadomych ,zaślepionych 40 procentowym zyskiem naprawdę żal. Pietruszka zostaje.
Ja tam sie nie bawie w AT dzis sprzedalem za 18 odkupilem za 17 i dodatkowych xxx mam. Ale znam znawcow ktorzy twierdza ,ze teraz konsola do info i bujania 14.50--18zl wiec bardzo dobry czas dla kolarzy.... Kto ma racje przekonamy sie w nastepnym tygodniu. pozdrawiam cierpliwych
Dnia 2023-01-25 o godz. 17:49 ~ATH napisał(a): > Griszolap???
Łapanie dołków i górek w ogólnym rozrachunku nie opłaca się. Nigdy nie wstrzelicie się idealnie, tylko szamotanina z akcjami nic więcej, tylko biuro maklerskie na was zarabia.
Dnia 2023-01-25 o godz. 17:47 ~piracik33 napisał(a): > Ja tam sie nie bawie w AT dzis sprzedalem za 18 odkupilem za 17 i dodatkowych xxx mam. > Ale znam znawcow ktorzy twierdza ,ze teraz konsola do info i bujania 14.50--18zl wiec bardzo dobry czas dla kolarzy.... > Kto ma racje przekonamy sie w nastepnym tygodniu. > pozdrawiam cierpliwych > to dlatego że ta spółka ma takich inwestorów jak piracik33 to kurs tak buja, mam nadzieję że leszcze niedługo opuszczą pokład i zostaną jedynie prawdziwi inwestorzy. Na to jednak potrzeba czasu aby takich piracików wyleszczyć z tond.
To mnie rozbawiles...Ten ktory pisze przez 3 miesiace ze spolka bedzie po 8zl i nagania na spadki chce wyleszczyc Inwestora ktory w listopadzie przez 21 dni dokupowal codziennie okreslona ilosc akcji:):):) (gdzie mieliscie ubaw ze mnie) CKM przypominam ci jak pisales przy kursie 12,40 ze jestem skrajnie nieodpowiedzialny ze calosc portfela nam w jednym walorze:):):) A teraz chcesz mnie wyleszczyc gdzie wiesz ze mam duzo akcji i zakres inwestycji druga polowa 2024r..... ZENADA :)
Nie przejmuj się, za to im płacą by siać dezinformację. Trochę szkoda, bo gdyby nie kilkuset cwaniaków-groszołapów już dziś akcje MDG byłyby po 50 złotych. A tak parę tygodni poczekamy.
Ty smiesz pisac do mnie takie teksty:):) juz bardziej nie mozna sie osmieszac.... Ale do kiedy bede inwestorem na tym walorze caly czas bede wyszukiwal i podbijal wasze zaklamane i oplacane przez fundy posty.
piracik33 ty chyba masz jakieś urojenia, do lekarza psychiatry nie potrzeba prawdopodobnie skierowania... więc na kasę chorych możesz skorzystać a to prawdopodobnie w tych czasach to takie popularne.
Urojenia ze z IP 31.6.159 pisze od listopada powyzej 5 nickow czy urojenia odnosnie ciaglego naganiania na spadki z tego IP typu ? Oswiec mnie geniuszu:) A przy okazji moze wytlumaczysz skad taka nagla zmiana narracji z nikow IP31.6.159 Na pewno nie tylko ja jestem ciekawy:)
Niki ja .nie musze kręcić jak ekipka bo ja sie bawię 2k akcji sprzedawalem 17.98-18
Odkupowalem 17.22 ,ostatni pakiet 17.54
Czysta zabawa :) dla urozmaicenia czasu przy wykresach i tabelkach. Powtarzam po raz setny. Pakiet podstawowy czeka na 3q 2024r.
Pozdrawiam
Dnia 2023-01-25 o godz. 16:58 ~ixi napisał(a): > Przepraszam, ale osoby, które sprzedają akcje MDG w cenie śmieci 15-25 złotych powinny handlować pietruszką, a nie grać na giełdzie akcjami spółki, która ma potencjał 20-krotnie wyższy.
a czym sie przejmujesz? masz kase to kupuj i korzystaj z okazji.
Twój post pachnie desperacją. Przemyśl co piszesz.