• Do 10.03... Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Rafa przedłużyła gwarancje,jest chyba nic porozumienia,zatem zobaczymy jak to jutro zostanie odczytane tu i tam.
  • Re: Do 10.03... Autor: ~boluś [77.253.117.*]
    Że tu się jeszcze ktoś tym padalcem interesuje. Tu tylko dwa konie się kopią nawzajem.
  • Re: Do 10.03... Autor: ~Ontario [193.142.3.*]
    boluś po bardzo krótkiej analizie tego co napisałeś wynika, że sam sobie przeczysz zasilając szeregi tych, którzy w takiej czy innej formie są tu obecni - a ty sam jesteś wśród nich i krytykujesz zajadle obecnych na PBG i Rafako.
    boluś chyba jesteś" the bill", albo jesteś wysublimowany intelektualnie inaczej - boluś, boluś, cienki boluś na umyśle.
  • Re: Do 10.03... Autor: ~Mustafi [46.134.71.*]
    No ty się interesujesz bo tu napisałeś czyli weszles napisałeś komentarz i pewnie czekasz na odpowiedź ...hihi czyli jesteś pierwszy zainteresowany. Jakby cię interesowało to jest też tu prezesowa Wiśniewska jest też tu bank PKO i jest też tu PZU no i pewnie utajnione słupy. Hihi jakby cię interesowało to Pbg posiada też w dalszym ciągu pakiet Rafako którego niestety Rafako nie potrafiło za grosze kupić hihi. Tak więc trochę nas tu na trupie jest... A i najważniejsze są też zagadki ...np taka zagadka... Że miliardowy dług został zamieniony na dodruk 700 mln papieru i kurs z 5 zł spadł do 2 gr ale dług zniknął .... A niedawno zerwano ten układ i dług powrócił ALE ILOSC 700 MLN AKCJI. Dalej pozostała hehehe ... Fajna zagadka? To skoro zerwano układ i miliardowy dług powrócił to powinny zniknąć te dodrukowanie akcje a kurs powinien wrócić na kilka złotych czy nie tak? No widzisz taka to jest tutaj zabawa.
  • Re: Do 10.03... Autor: ~Gość [37.8.230.*]
    Są i tacy co kupują po 200k co tydzień
  • Re: Do 10.03... Autor: ~Ontario [193.142.3.*]
    Ja jestem tu na forum, bo mam PBG, więc jestem, bo niby dlaczego w takim stanie rzeczy mam nie być tutaj. Jeszcze jestem - być może - naiwnej wiary, że będzie tu - gitara...... ha, haa! Czas pokaże.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.