Chłopcze kup i trzymaj do wyników jak nie masz cierpliwości na dłużej. To Ci wpadnie 20-30%. Teraz jest korekta coś normalnego po wzrostach od 3.1zł. Co za inwestorzy ?! Czołem
Dnia 2023-01-24 o godz. 14:34 ~Tadeusz napisał(a): > Tradycyjnie wszyscy naganiacze wyparowali, zniknęli.
jeszcze się zlezą, bo to skrajna, dzika hołota. tera siedzą na peronie i czają się na skup. ale jak nie wyjdzie, to jutra zaczną od nowa ujadać i naganiać na spadki. a spadki... spadki będą do 6 zeta pewnie, ale póki co brakuje do 6 zeta sporo...
Dnia 2023-01-24 o godz. 14:58 ~secc napisał(a): > Dnia 2023-01-24 o godz. 14:34 ~Tadeusz napisał(a): > > Tradycyjnie wszyscy naganiacze wyparowali, zniknęli. > > jeszcze się zlezą, bo to skrajna, dzika hołota. tera siedzą na peronie i czają się na skup. ale jak nie wyjdzie, to jutra zaczną od nowa ujadać i naganiać na spadki. a spadki... spadki będą do 6 zeta pewnie, ale póki co brakuje do 6 zeta sporo...
he he ty "miszczu " nocnika spisuj te swoje złote mysli giełdowe o peronach zbieraniach itp , beda tego uczyć jak nowy objaw kliniczny sydromu zawiedzionego leszcza jako pocovidowa jednostka chorobowa ,
ps ale ładnie ubierają na 4,1 a te matoły myślą że to zbieranie
Dnia 2023-01-24 o godz. 16:42 ~pg napisał(a): > > Dnia 2023-01-24 o godz. 14:58 ~secc napisał(a): > > Dnia 2023-01-24 o godz. 14:34 ~Tadeusz napisał(a): > > > Tradycyjnie wszyscy naganiacze wyparowali, zniknęli. > > > > jeszcze się zlezą, bo to skrajna, dzika hołota. tera siedzą na peronie i czają się na skup. ale jak nie wyjdzie, to jutra zaczną od nowa ujadać i naganiać na spadki. a spadki... spadki będą do 6 zeta pewnie, ale póki co brakuje do 6 zeta sporo... > > he he ty "miszczu " nocnika spisuj te swoje złote mysli giełdowe o peronach zbieraniach itp , beda tego uczyć jak nowy objaw kliniczny sydromu zawiedzionego leszcza jako pocovidowa jednostka chorobowa , > > ps ale ładnie ubierają na 4,1 a te matoły myślą że to zbieranie
odpowiedz sobie, wykresowo-tabelkowy nazisto, kto miałby kogo tutaj ubierać?? sam, młocie pneumatyczny, bręczałeś o niskim ff, twoje klony jęczały o wykupie przez ostatni rok, a teraz mówisz, że ktoś kogoś ubiera. ty nie masz w ogóle pojęcia o logice. jesteś barachłem intelektualnym. nic się nie klei ze tej waszej groszołapowej narracji. wszyskie groszołapy się wyprzedały, a skupili to ludzie, który nie zależy na 20 groszach. chłopie, bredzisz od początku do końca. to jest żebractwo - żebrzesz o kilka akcji od ludzi, którzy nie chcą ich sprzedać, hehehe. na tej spółce wsadź ze swoje tabelki i wykresy w tyłek, już to pisałem, żebraku...
Dnia 2023-01-24 o godz. 16:55 ~pg napisał(a): > o ty biedny troliku i planktonie giełdowy z kapitałem na grę w bierki, szkoda mi czasu na dysputy z gwiazdą tutejszej leszczyny baw się dobrze baj
żadnej odpowiedzi, na żadne z pytań?? heheheh... ale dobrze zrobileś, lepiej usunąć się w cień późno niż robić z siebie cepa tygodniami i miesiącami. chyba, że teraz zmieniasz nicka... hehehe