Papier przeceniony,po lock-up przy takim kursie nikt nie sprzeda,niezle perspektywy,duze obroty sprzed dziesieciu dni daly lokalny dolek-wsparcie.
Teraz wyczekiwanie a po nim kierunek jest jasno okreslony.
Pamietajmy ile ten papier kosztowal.
Nowy posiadacz papierka napewno bedzie szanowal jego wartosc.Ruch w dol spowoduje tylko nerwowy,maly inwestorek co za moment sie skoryguje do gory.
Niebawem moja opinia przelozy sie na wskazniku.
Tez sądzę podobnie - po takim spadku i przy niewielkiej stosunkowo liczbie akcji zablokowanych można wnioskować że kurs pójdzie do góry, mam tylko nadzieje że fundusz nie będzie sprzedawał a wręcz odwrotnie będzie kupował od tych którzy zdecydują się sprzedać - jeśli tak to też pewnie po to sprzedali trochę żeby obniżyć kurs i odkupić ale to tylko moje przypuszczenia
Bardzo możliwe,bardziej ta wysprzedaz wygladala na jakiegos gostka ,ktory skupowal na wyzszym poziomie usredniajac a przy manipulacji kursem wystraszyl sie i zaczal wychodzic.
Kurs jest napewno zanizany ale boja sie nadal zanizac bo takiego kursu jez zanizyc do mniej 1.25 sie poprostu nie da.Niebawem zacznie sie zbiórka a co za tym idzie up.
Sandfield Capital Sp. z o.o. ma 704 006(9.95%) i nie wyglada na to,ze tak sie wysprzedala.
Moze probowac obnizac nie wychodzac duzo to logiczne przed rozpoczeciem skupu.
Wyczekuje spokojnie.